AK Parti'nin Büyük İstanbul Mitingine kaç kişi katıldı? O rakamlar...

AK Parti'nin, Yenikapı Miting alanında gerçekleştirilen Büyük İstanbul Mitingine toplamda kaç kişinin katılım sağladığı bilgisine ulaşıldı. Peki, helikopterle havadan yapılan katılım ölçümü doğrultusunda AK Parti'nin Büyük İstanbul Mitingine kaç kişi katıldı?

AK Parti'nin Büyük İstanbul Mitingine kaç kişi katıldı? O rakamlar...
AK Parti'nin Büyük İstanbul Mitingine kaç kişi katıldı? O rakamlar...
GİRİŞ 20.06.2018 09:00 GÜNCELLEME 20.06.2018 09:00

İstanbul Yenikapı Miting alanında, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önemli açıklamalarda bulunduğu Büyük İstanbul Mitingi 17 Haziran Pazar günü gerçekleştirildi. Katılım sağlayacak vatandaşların saatler öncesinde giriş yaptığı Yenikapı'daki Büyük İstanbul Mitingine toplamda kaç kişinin katıldığı belli oldu. Yetkililerden elde edilen bilgiler doğrultusunda, katılım sağlayan kişi sayısına ilişkin helikopterle havadan yapılan metrekareye düşen kişi sayısının ölçümü yapıldı. Gerçekleştirilen ölçüm analizlerine göre, hem İstanbul Yenikapı Miting Alanı'nda düzenlenen AK Parti hem de Bakırköy Halk Pazarında yapılan HDP mitingine kaç kişinin katıldığının bilgisine ulaşıldı. İşte, merak edilen o rakamlar...

AK PARTİ VE HDP'NİN MİTİNGİNE KAÇ KİŞİ KATILDI?

 

 

Yapılan ölçümler doğrultusunda, İstanbul Yenikapı Miting Alanı'nda gerçekleştirilen AK Parti mitingine yaklaşık 1 milyon 300 bin kişi, Bakırköy Halk Pazarında gerçekleştirilen HDP mitingine ise yaklaşık 15 bin kişi katılım sağladı.

büyük istanbul mitingi

AK PARTİ'NİN BÜYÜK İSTANBUL MİTİNGİ İLE İLGİLİ DETAYLAR...

Mitingin alanı konuşmaların yapılacağı dev bir platform kuruldu. “Büyük Türkiye Güçlü Lider İster” yazılarının yer aldığı platforma iki dev ekran yerleştirildi. Miting meydanı izdiham yaşanmaması için bariyerlerle kısım kısım ayrıldı. Mitinge, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra Başbakan Binali Yıldırım ile bakanlar ve milletvekili adayları katıldı.

miting

AKP tarafından Yenikapı Miting Alanı’nda gerçekleştirilen “Büyük İstanbul Mitingi”ne katılacak vatandaşların alana girişleri saatler öncesinden başladı. Ayrıca meydanın birçok yerine vatandaşların mitingi daha rahat takip etmeleri için dev ekranlar yerleştirildi, vinçlere hoparlörler asıldı.

miting

Alana “Büyük Türkiye Güçlü Lider İster” yazılı dev pankartla AKP ve Türk bayrakları da asıldı. Güvenlik noktalarından alana girenlere AKP ve Türk bayraklarının  yanı sıra su ve yağmurluk dağıtıldı. Öte yandan alanda sağlık görevlileri sedyelerle beklerken, alan dışında çok sayıda ambulans hazır tutuluyor. Vatandaşların ihtiyaçları için çok sayıda seyyar mescit ve tuvalet de alana kuruldu.

BÜYÜK İSTANBUL MİTİNGİ

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar