PTT başvuru sonuçları ne zaman açıklanıyor? Sınav yeri ve zamanı belli oldu mu?

5 bin personel alımı ilanına başvuru yapan adaylar şimdi de sonuçları bilgisinin ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Peki PTT başvuru sonuçları ne zaman yayımlanacak? Yazılı sınav ne zaman ve hangi illerde yapılacak? İşte detaylar…

PTT başvuru sonuçları ne zaman açıklanıyor? Sınav yeri ve zamanı belli oldu mu?
PTT başvuru sonuçları ne zaman açıklanıyor? Sınav yeri ve zamanı belli oldu mu?
GİRİŞ 19.06.2018 14:55 GÜNCELLEME 19.06.2018 15:44
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

PTT’nin Mayıs ayı sonunda yayımlamış olduğu ilana başvuru yapan adaylar başvuru sonuçlarının yayımlanacağı tarihi bekliyor. Söz konusu tarih belli olduktan sonra adaylar için yazılı sınav 17 ayrı merkezde yapılacak. Peki yazılı sınava başvurular nasıl yapılacak? İşte haberin detayları...

YAZILI SINAV NE ZAMAN YAPILACAK?

Sonuç bilgilerinin ne zaman yayımlanacağı henüz belli olmadı fakat herhangi bir açıklama yapıldığında  www.ptt.gov.tr ve http://ik.ptt.gov.tr internet adreslerinden ilan edilecek ve ayrıca adayların cep telefonlarına bilgi amaçlı SMS gönderilebilecektir.

Yazılı sınavlara adaylar; sınav giriş belgesi, fotoğraflı ve onaylı T.C. Kimlik Numarasını gösteren bir kimlik belgesi (nüfus cüzdanı, T.C. kimlik kartı, sürücü belgesi, pasaport) ile girebilecektir. Adaylar yazılı sınav giriş belgesini yazılı sınavı yapacak kurumun internet adresinden T.C. kimlik numarasını girerek alacaktır.

SINAVLAR HANGİ İLLERDE YAPILACAK?

Yazılı sınavlar; İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Antalya, Samsun, Van, Gaziantep, Diyarbakır, Trabzon, Eskişehir, Kocaeli, Kayseri, Konya, Malatya, Erzurum olmak üzere 17 farklı merkezde gerçekleştirilecektir.

YORUMLAR 3
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Belli degil daha sinav yeri tarihi sms ile gonderilecekmis sinav yeri ve tarihi yada ik.ptt.gov.tr den takip edin gunluk ordan duyurulardan bakin.
    Cevapla
  • Cem 5 yıl önce Şikayet Et
    Sınav yeri ve zamanı belli oldu! gibi başlık atıp milleti kandırıyorsunuz. İki kere tıklanıp üç kuruş kazanacaksınız diye takla atıyorsunuz.
    Cevapla
  • ömer 5 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar tarihi bilen varmı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Alçakça anlaşmayı duyurdu!
Avrupa kulüpler sıralaması güncellendi! İlk 20'de 2 Türk takımı