Usta sanatçı Ferdi Tayfur'dan haber var! Hastalığı ile ilgili...

Söyledi şarkılarla ve sesiyle Türk müzik tarihine adını altın harflerle yazdıran usta sanatçı Ferdi Tayfur'a böbrek yetmezliği teşhisi koyulduğu iddia edilmişti. Konuyla ilgili Tayfur'dan açıklama geldi.

Usta sanatçı Ferdi Tayfur'dan haber var! Hastalığı ile ilgili...
Usta sanatçı Ferdi Tayfur'dan haber var! Hastalığı ile ilgili...
GİRİŞ 21.06.2018 09:00 GÜNCELLEME 21.06.2018 10:04
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Ferdi Tayfur'a böbrek yetmezliği teşhisi konulduğu ve usta sanatçının ömrü boyunca haftada bir kez diyaliz makinesine bağlanacağı haberleri hayranlarını şoke etmişti.

İstanbul ve Marmaris'teki özel bir hastanede tedavi gördüğü iddia edilen Ferdi Tayfur'un bakımını, şimdilik yardımcılarının yaptığı öne sürülmüştü.

 

 

Sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulunan 72 yaşındaki şarkıcı, bir de fotoğraf paylaştı.

Ferdi Tayfur, "Hakkımda çıkan rahatsızlık haberi yalan haberdir. Ben de merak ediyorum kim uyduruyor diye. Öyle bir şey yok. Muayene olmak da artık günümüzde böyle asparagas haber oluyor" dedi.

Geçtiğimiz kış Adana'da muayene amacıyla bir gece hastanede yattığını belirten sanatçı, "Biri benimle uğraşıyor ama kim? Adana'da kışın muayene olmuştum. Bir gece yatmıştım, 'tahlil yapalım' demişlerdi. O da haber olmuştu. Belki bugünkü haberler de hala onun uzantısıdır" ifadelerini kullandı.

ferdi-tayfur-kimdir

FERDİ TAYFUR KİMDİR?

15 Kasım 1945 yılında dünyaya gelen arabesk müziğin usta ismi Ferdi Tayfur ses sanatçılığının yanı sıra, besteleri ve sinema oyunculuğu ilede hayranlarının büyük beğenisini kazanmıştır. Ferdi Tayfur aslen Adana‘lıdır ve Adana Hürriyet Mahallesi’nde doğmuştur.

32 yıl gibi uzun bir süre usta oyuncu Necla Nazır ile evliliği sürmüş ardından boşanmışlardır. Bu evliliğinden Tuğçe Tayfur isminde 1988 doğumlu bir kızı vardır.

YORUMLAR 22
  • Bülent dogru 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifalar versin ferdi baba
    Cevapla
  • Drzsker 4 yıl önce Şikayet Et
    Şaftı kaymış muhteremin
    Cevapla
  • MUHARREM Dikyar 5 yıl önce Şikayet Et
    hala dinleyip aglıyorum
    Cevapla
  • MUHARREM Dikyar 5 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH acil sifalar versin
    Cevapla
  • Ertan Demirhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Ferdi baba 80 li yıllardan beri seni dinlerim hala dinlerim duygulanırım senin yerini hiç kimse dolduramaz seni çok seviyorum Ferdi baba
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor