Pakistan ulemaları, zafer için dua etti!

Pakistan'da faaliyet gösteren Vafak Al Medaris Al Arabiya kurumu ulemaları, kuruma bağlı camilerde cuma namazı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 24 Haziran'daki cumhurbaşkanı seçimini kazanması için dua etti.

Pakistan ulemaları, zafer için dua etti!
Pakistan ulemaları, zafer için dua etti!
GİRİŞ 22.06.2018 16:10 GÜNCELLEME 22.06.2018 17:53
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Ülkenin en büyük İslami İlimler Enstitüsü olan Vafak Al Medaris Al Arabiya kurumunun başındaki ulemalardan Mevlana Abdul Rezzak İskender, Mevlana Enver ul Hakk, Mevlana Rafi Osmani ve Mevlana Hanif Jalenderi, kurumun Multan ve Karaçi'deki merkezlerinde kılınan cuma namazının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimi kazanması için dua ettirdi. Duaya, namaza gelen vatandaşlar da katıldı.

'EŞİ BENZERİ YOK'

 

 

Karaçi'deki Camiatur Raşid İslam Enstitüsü'nde dua eden Mevlana Rafi Osmani, Erdoğan'ın dünyadaki sığınmacı sorununa yaklaşımına değindi:

"Erdoğan'ın Suriyeli ve Arakanlı mültecilerle ilgili yaptıklarının dünyada eşi benzeri yok. Sadece Müslüman değil tüm dünya insan hakları örgütleri Erdoğan'ı bu nedenle takdir ediyor." 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünya Müslümanlarının duasına ihtiyacı olduğunu söyleyen Osmani duasında, "Erdoğan, yanında duran ezilen insanlar için umut ışığıdır. Yeniden seçilmesi ezilenlerin dünya çapında zaferi anlamına geliyor" ifadelerini kullandı.

'ERDOĞAN'IN KAZANMASI İSLAM TARİHİNDE YENİ BİR DÖNÜM NOKTASI OLACAKTIR'

Camiatur Raşid İslam Enstitüsü'nde dua eden Mevlana Hanif Jalenderi de duasında, Türkiye'nin İslam aleminin sorumluluklarını üstlendiğini söyledi:

"Tüm İslam aleminin gözü Türkiye'nin cumhurbaşkanlığı seçimi üzerindedir. Bütün şer kuvvetleri Erdoğan'a karşı bir olmakla beraber Türkiye'nin parlak bir geleceğinin olmaması için her türlü oyunları çevirmektedir. Ümmetin ümit ışığı olan Erdoğan'ın kazanması İslam tarihinde yeni bir dönüm noktası olacaktır.'' 

Pakistan genelinde kuruma bağlı camilerde de cuma namazına katılan cemaat, namazın ardından Erdoğan'ın seçimi kazanması için dua etti.

'ERDOĞAN'IN KAZANMASI İSLAM'IN KAZANMASIDIR'

Vafak Al Medaris Al Arabiya kurumundan yapılan yazılı açıklamada da tüm İslam alemi Cumhurbaşkanı Erdoğan için dua etmeye davet edilirken, "Erdoğan'ın kazanması İslam'ın kazanmasıdır ve Müslümanlar için geleceğe yönelik açılan bir kapıdır" denildi.

İslam'a karşı olan tüm kuvvetlerin Erdoğan'a karşı da birleştiği kaydedilen açıklamada, "Muhacirlerin yardımcısı ve ümmetin duygularının tercümanı olduğu için bütün ümmetin duaları Recep Tayyip Erdoğan'la birliktedir" ifadeleri kullanıldı.

YORUMLAR 31
  • burakcan 5 yıl önce Şikayet Et
    müminin silahı duadır kardeşler allah sizden razı olsun sizler bile tek kurtuluşun kim olduğunu islam aleminin yüz akının kim olduğunu biliyorsunuz allah duanızı kabul etsin inşallah
    Cevapla
  • Dadas 5 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim razi olsun. dualarinizi kabul etsin insallah
    Cevapla
  • fatma 5 yıl önce Şikayet Et
    amin inşaallah
    Cevapla
  • Muhsin 5 yıl önce Şikayet Et
    Amerikalı papazlar da muharrem için dua etmiş. Ayrıca bu pazar bir günah çıkarana bir günah bedava çıkaracaklarmış.
    Cevapla
  • beyaz_melek-.- 5 yıl önce Şikayet Et
    işllah zafer re 1 gün kaldı amin kardeşler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil