Afyonkarahisar'da taksi sürücüsü sosyal medyada canlı yayın yaparken kaza yaptı

Afyonkarahisar'da, seyir halindeyken sosyal medya hesabından canlı yayın yapan taksi sürücüsü İlyas K.'nın (38) direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç şarampole yuvarlandı. Sürücü ve yanındaki kız arkadaşının yaralandığı kaza anı ise cep telefonu kamarasına yansıdı.

Görüntüde, Nazik Y.'nin Aşkım yavaş, aşkım yavaş diye bağırıp çığlık attığı duyuluyor.Kazada sürücü İlyas K. ve yanında Nazik Y. ağır yaralandı. Kazayı görenlerin haber verilmesiyle gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği yaralılardan Nazik Y. ambulansla Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Uygulama ve Araştırma Hastanesine, İlyas K. ise Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza nedeniyle otomobilin parçaları yola dağıldı.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri başka bir kazanın yaşanmaması için parçaları yoldan temizledi. Kazada, otomobildeki taksi maketi de dağılan parçalar arasında bulundu. 

Yorumlar 10 Yorum Var
  • Osman 11.07.2018 10:10
    Hatalı ama geçmiş olsun diyelim. Direksiyon sağda değil normal. Kamera çekimi ile alakalı bu bilinmiyor mu?
  • aliyar 11.07.2018 08:55
    ama aşkısı yavaş ya :))
  • Mehmet 03.07.2018 10:57
    Video ön kamera ile çekildiği için ters gözüküyor.
  • Galip 23.06.2018 13:27
    Şimdi bu kaza öyle mi ?Adamdaki oturuşa bak direksiyon tutuşa bak ayakların pedallara göre şekli bacaklarından belli birer saniye ara ile sürekli yana ve kameraya bakıyor.Geçen ışıklara bakılırsa hızı yüksek.Alkol almış olma ihtimali yüksek.Bu kadar yanlış olursa sonuç normaldir.Ayrıca sürücü arabanın sağında kadın solunda.Türkiyede trafik sğdan akar.Bu arabanın direksiyonu sağda solda olması gerek.Araba ingiltere ve kolonilerinin trafiğine göre üretilmiş.Bu arabaları Türkiyede kullanmak son derece zor ve tehlikelidir.
  • Hülya 23.06.2018 12:35
    hangi köyün agasiysa .oturmaya bak. kemer takin kemer
Daha fazla yorum görüntüle