TSK'dan hava harekatı!

Irak'ın kuzeyindeki Zap ile Hakkari sınır bölgelerine yönelik hava harekatında bölücü terör örgütü mensubu 7 terörist etkisiz hale getirildi.

TSK'dan hava harekatı!
TSK'dan hava harekatı!
GİRİŞ 23.06.2018 19:18 GÜNCELLEME 23.06.2018 19:21
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Irak'ın kuzeyindeki Zap ile Hakkari sınır bölgelerine yönelik hava harekatında 7 bölücü terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığının resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, Irak'ın kuzeyindeki Zap ve Hakkari'nin sınır bölgelerine yönelik hava harekatı düzenlendiği belirtildi.

 

 

Açıklamada, harekatlar neticesinde 7 teröristin etkisiz hale getirildiği kaydedildi.

İHA'LAR İŞ BAŞINDA

Ayrıca Hakkari Valiliği'nden yapılan açıklamada ise, ilçenin Buzul Dağları Arsan Bölgesinde 4 bölücü terör örgütü mensubunun insansız hava aracı ile tespit edildiği belirtildi.

Teröristlerin düzenlenen hava harekatı ile etkisiz hale getirildiği aktarılan açıklamada, bu teröristlerden birinin örgütün sözde üst düzey sorumlularından olduğu kaydedildi.

YORUMLAR 10
  • mübarekinsan 5 yıl önce Şikayet Et
    şahsen ben çözüm sürecinin SİHAlı olanını seviyorum.
    Cevapla
  • mübarekinsan 5 yıl önce Şikayet Et
    aslanım bayraktar. 4 yaşında oğlum var işi gücü durmadan legodan uçak modelleri yapmak inşaallah 25 yıl sonra selçuk bayraktar 2 olur dua edin lütfen.
    Cevapla
  • Mesutto 5 yıl önce Şikayet Et
    Ust duzey alt duzey farketmez temizleyinde
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 5 yıl önce Şikayet Et
    Ülke içinde PKK değirmenine su taşiyan gazeteciler de röportaj dahil oralardayken "neden şimdiye kadar bu lider kadrolara" taarruzlar yapılmadı??Milletimiz Kandilde "büyük çadırlar altında bilmem kaçıncı PKK kongresi diye yapılan toplantıları, yüzlerce PKK Yöneticisi yanyana fotografları gazetelerde yer alışını seyrederkennn İLGİLİ, BİLGİLİ VE SORUMLULAR neredeydı??? " PKKlı kediyi bile vermem" diyen kişiler neden el üstünde tutuldu???
    Cevapla
  • Ekrem 5 yıl önce Şikayet Et
    Uçak gelince kaçma hewal..Yorgun ölürsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor'dan Fenerbahçeli oyunculara: Biz sizi futbolcu sanıyorduk
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!