CHP seçim başlamadan sonuçları açıkladı

56 milyon seçmenin, Cumhurbaşkanı ve milletvekillerini seçeceği seçimler başladı. Seçime saatler kala CHP, Sandık Takip Sistemi'nde yeni bir skandala imza attı. CHP'nin daha seçim başlamadan sandıklardan kendisini birinci çıkmış göstermesi, seçim sonrası anlatacakları 'seçimde hile var' yalanının nasıl kurgulandığını bir kez daha gözler önüne serdi.

CHP seçim başlamadan sonuçları açıkladı
CHP seçim başlamadan sonuçları açıkladı
GİRİŞ 24.06.2018 10:43 GÜNCELLEME 24.06.2018 10:45
Bu Habere 132 Yorum Yapılmış

Türkiye, bugün tarihi bir seçim için sandık başına gidecek. 56 milyon 322 bin 632 kayıtlı seçmenin cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimini yapması beklenirken Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) seçim başlamadan yeni bir skandala imza attı. 
 
Partinin resmi Sandık Takip Sistemi, seçim başlamadan sonuçlarını açıkladı. Bütün sandıkların sonuçlarını sisteme yükleyen CHP'nin, seçimi kaybetmesi durumunda ''hile yapıldı, oylar çalındı'' gibi spekülasyonlarla provokasyon planı yaptığı bir kez daha ortaya çıktı. İşte 24 Haziran 2018 seçimleri için CHP'nin Sandık Takip Sistemi'ne yüklenen oy oranlarından bazıları.
 

Anadolu Ajansı seçim yayınına yönelik test yayını sırasında adayları ve partileri oy oranlarıyla ifade etmişti.

 

 

OYLARIMIZ ÇALINDI DİYENLER OY MU ÇALIYOR

Malum kesimler ajansın bu eylemini 'Oylarımız çalınacak, her şey önceden planlı, rakamları bile önceden belirlemişler' yaygarasıyla propagandaya dönüştürmüştü.

Şimdi aynı eylemi kendileri, kendi partilerinin seçim takip sistemi üzerinden yaptı. Kendi adaylarının oylarını bile önceden yazdılar. Kendi ifade şekillerine bakılırsa oyları kendileri çalmış oldular.

YORUMLAR 132
  • Gakkoş 5 yıl önce Şikayet Et
    CHP nin geçmişi de böyle idi şimdi ki durumları aynı değişen bir şey yok.Millet 90 yıldır bunlara gün yüzü göstermedi.Ara dönemler hariç (postal yalama ve darbe şakşakcılığı)
    Cevapla
  • mechul 5 yıl önce Şikayet Et
    Ey CHP, hdp yi baraz üstüne cikartinniz. Milletin bedduası üzerinizde olsun.
    Cevapla
  • Pelin 5 yıl önce Şikayet Et
    Rakkamlara bakilirsa yüzdeler bile 200üzün üstünden hesap edilmis. Bunlarin sadece kendisi degil bilgisayarlari dahi sacmalamis
    Cevapla
  • Orhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Selahattin demirtaşa verilen oy sayısını gördünüz mü? Adamların ruhlarına kadar işlemiş pkk sempatizanlığı...
    Cevapla
  • Komşu 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet katılıyorum arkadaşım korku baskı falan yok. Bunların niyetleri belli.
    Cevapla
  • Köy ve Şehir 5 yıl önce Şikayet Et
    Şehirlerde yaşayıp'da oy verenlere istediğin lafı söyle fakat Doğuda yaşayanların bir çoğu korkudan oy veriyor. Çünkü hangi evden kaç oy çıkıyor biliniyor. Hepsi tehdit ediliyor. Fakat yinede Korkunun ecele faydası yok. Doğru neyse onu savunmalısın bu zaman'da..
    Cevapla
  • fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara bir cezai işlem yapılamıyor mu? Adamlar yalan üzerinden algı yaparak iç karışıklık çıkarmaya çalışıyorlar. Çirkefler...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?