Pucca'dan sosyal medyayı ayağa kaldıran Muharrem İnce tweeti geldi!

Türkiye Genel Seçimleri'nden bir gün önce Pucca adıyla tanınan Selen Pınar Işık, sosyal medya kullanıcılarının sert eleştirilerinin odağı haline geldi. Cumhurbaşkanı ve 27.Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'ne yönelik Muharrem İnce'nin fotoğrafıyla "Yarın gece ayakkabı kokusu ülkeden gidiyor" şeklinde ifadelere yer verdi.

Pucca'dan sosyal medyayı ayağa kaldıran Muharrem İnce tweeti geldi!
Pucca'dan sosyal medyayı ayağa kaldıran Muharrem İnce tweeti geldi!
GİRİŞ 25.06.2018 14:31 GÜNCELLEME 25.06.2018 14:31
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

24 Haziran 2018 tarihinde cumhurbaşkanı ve parlamentonun belirlenerek ''Cumhur İttifakı''nın ezici üstünlükle seçimleri kazandığı Türkiye Genel Seçimleri gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı ve 27.Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'ne saatler kala, Pucca adıyla geniş kitleler tarafından tanınan Selen Pınar Işık sosyal medya platformu aracılığıyla skandal açıklamalara imza attı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'nin açık ara farkla kazandığı erken seçimlerden bir gün önce Selen Pınar Işık, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin resepsiyonda çekilen fotoğrafını paylaşarak, "Yarın gece ayakkabı kokusu ülkeden gidiyor" şeklinde ifadelere yer verdi. Pucca'nın bu paylaşımı sosyal medya kullanıcılarını ayağa kaldırarak, eleştiri oklarının merkezine yerleşti. Pucca'nın 1 milyon 990 bin kullanıcının takip ettiği Twitter hesabı üzerinden paylaştığı tweet'ini gören kullanıcılar ayak ve çorap fotoğrafları göndererek Selen Pınar Işık’a tepkilerini ortaya koydu.

Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kazandığını kabul etti!

 

 

"AYAK KOKUSU ÜLKEDEN GİDİYOR" DEMİŞTİ…

Muharrem İnce'nin resepsiyonda çekilen fotoğrafını paylaşan Pucca lakaplı Selen Pınar Işık, "Yarın gece aynen böyle en güzel kıyafetlerimizi giyip, ellerimizle şampanya ile kutlayacağız. Güzellik, temizlik, ferahlık, asalet geliyor. Ayakkabı kokusu ülkeden gidiyor." şeklinde ifadelere yer vermişti.

puccaPucca'ya sosyal medya kullanıcıları tepki göstererek bu akşam ayak ve çorap fotoğraflarıyla cevap verdi. İşte, fotoğraflardan bir kısmı…

puccapuccapucca

YORUMLAR 6
  • ismail 5 yıl önce Şikayet Et
    yav heee he he he ince ince gidersin
    Cevapla
  • Pucca 5 yıl önce Şikayet Et
    Pucca (Puştca) tweetlere tokat gibi cevap milletten...
    Cevapla
  • bkt 5 yıl önce Şikayet Et
    reise dil uzatan o pis dilini koparacağız.
    Cevapla
  • Halil 5 yıl önce Şikayet Et
    Güzel cevap olmuş tebrikler.
    Cevapla
  • Aslan 5 yıl önce Şikayet Et
    ne demek şakir?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AB'nin derdi Doğu Akdeniz - Gazete manşetleri
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor