Sessizliğini bozan Muharrem İnce, kendi seçmenine şizofren dedi!

CHP'nin 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olarak çıkardığı Muharrem İnce, sonuçların açıklanmasından sonra girdiği sessizlikten, kendi seçmenine şizofren diyerek ortaya çıktı.

Sessizliğini bozan Muharrem İnce, kendi seçmenine şizofren dedi!
Sessizliğini bozan Muharrem İnce, kendi seçmenine şizofren dedi!
GİRİŞ 26.06.2018 09:51 GÜNCELLEME 26.06.2018 09:51
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova eski milletvekili ve son seçimlerde CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, seçim sonuçları açıklanmadan hemen önce AA'yı hedef gösterirken seçim sonuçlarının ardından sessizliğe gömüldü. Sosyal medya üzerinden kendi seçmenlerinin paylaştıkları twitlere karşılık ‘’bunlar birkaç şizofrenin uydurmaları’’ yanıtını verdi.

İNCE'NİN "ADAM KAZANDI" DIŞINDA AÇIKLAMASI OLMADI!

Recep Tayyip Erdoğan gece yarısı balkon konuşması yaparken, Gazeteci İsmail Küçükkaya' ya attığı "Adam kazandı" mesajından başka bir açıklamada bulunamayan İnce, neredeyse 15 saat sonra ilk kez kameraların karşına geçtiğinde ilk sözü kendi seçmenine hakaret oldu.

Twitter üzerinden yapılan paylaşımlara sessiz kalamayan Muharrem İnce kendi seçmenine ‘’bunlar birkaç şizofrenin uydurmaları’’ şeklinde cevap verdi.
 

"BİRKAÇ ŞİZOFREN UYDURMALARI"

Geceden beri süren sessizliğin nedenini kesin sonuçları beklemekle açıklayan İnce, "Beni kimse tehdit etmedi, tehdit edecek adam da henüz yer yüzüne gelmedi. Yok eşimi kaçırmışlar vs. bunlar birkaç şizofrenin uydurmaları. Bunlar asparagas şeyler bunları bir kapatalım." ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR 1
  • veysel 5 yıl önce Şikayet Et
    Peki bu provakasyonu yapan yalan haberle milleti galeyana getirmeye çalışan gezizekalı hakkında bir işlem yapılmış mı ? incenin ne dediği değil asıl önemli olan bu elemanın ne olduğu!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Daha önce böylesi olmadı! Türkiye'ye yılın sürprizi Polonya'dan
Smart büyüdü! Yeni modeli sosyal medyayı salladı! Tasarımcısı Türk çıktı