MHRS çalışma saatleri? Saat kaçta açılıyor saat kaçta kapanıyor?

Sağlık Bakanlığı'nın, hastaların diledikleri hastane ve doktordan randevu alma hizmetini sunduğu MHRS'nin hafta içi-hafta sonu mesai saatleri araştırılıyor. İşlemlerin kolay ve hızlı yapılabildiği MHRS sabah saat kaçta açılıyor, akşam saat kaçta kapanıyor? MHRS'nin çalışma günleri, açılış ve kapanış kapanış saatleri!

MHRS çalışma saatleri? Saat kaçta açılıyor saat kaçta kapanıyor?
MHRS çalışma saatleri? Saat kaçta açılıyor saat kaçta kapanıyor?
GİRİŞ 26.06.2018 16:12 GÜNCELLEME 26.06.2018 16:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanlığı tarafından geliştirilen MHRS ya da tam adıyla Merkezi Hekim Randevu Sistemi, hastaların arzu ettikleri hastane ve doktordan randevu alma işlemini gerçekleştirebileceği bir sistem olarak karşımıza çıkmaktadır. Sunulan bu hizmet sayesinde vatandaşların kolay ve hızlı bir şekilde gerekli tüm işlemlerini sorunsuzca gerçekleştirebileceği MHRS'nin hafta içi ve hafta sonu mesai saatleri araştırılıyor. Peki, gerek internet ortamında gerekse telefon aracılığıyla ulaşabilme olanağı bulunan MHRS sabah saat kaçta açılıyor ve akşam saat kaçta kapanıyor? İşte, vatandaşlar tarafından hastanede ilgili sağlık sorununun çözümü noktasında muayene olabilmek adına sık bir şekilde yararlandığı MHRS'nin çalışma günleri, açılış ve kapanış kapanış saatleri!

MHRS ÇALIŞMA / MESAİ SAATLERİ NELERDİR?

MHRS’nin çalışma/mesai saatleri incelendiğinde; MHRS'nin hem 182 hastane randevu hattı hem de resmi internet sitesi hafta içi ve hafta sonu da dahil olmak üzere 7 gün 24 saat vatandaşlara kesintisiz hizmet sağlamaktadır. Yani, gerekli hastane işlemleriniz için gece gündüz dilediğiniz zaman ev, iş veya cep telefonunuz aracılığıyla MHRS'nin randevu hattını arayabilir yahut internet ortamında günün her anında randevu alma imkanı elde edebilirsiniz.

MHRS

İNTERNET ÜZERİNDEN MHRS HASTANE RANDEVU NASIL ALINIR?

Merkezi Hekim Randevu Sistemi olan MHRS'ye internet üzerinden randevu alabilmek için; şayet daha önceden MHRS sistemine üyelik kaydınız bulunmuyor ise ise "Randevu Al" butonuna tıkladıktan hemen sonra karşınıza çıkan ekrandan "Üye Ol" seçeneğini tıklayarak üyelik işleminizi kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Yalnız MHRS sistemine üyeliğiniz bulunmuyor ise T.C kimlik numaranız ve şifrenizle dilediğiniz hastane ve doktoru tercih ederek randevunuzu oluşturabilirsiniz.

mhrs

TELEFON ÜZERİNDEN MHRS HASTANE RANDEVU NASIL ALINIR?

Merkezi Hekim Randevu Sistemi olan MHRS'ye telefon üzerinden randevu alabilmek için; 182 numaralı hattı arayarak çağrı merkezi aracılığıyla sağlayabilirsiniz. Yalnız bu işlem, hatların ve çağrıya yanıt veren operatörlerin yoğun olmasıyla sebebiyle sağlıklı bir şekilde işlemeyebilmektedir.

mhrs

 

YORUMLAR 1
  • TAYYİP 3 yıl önce Şikayet Et
    Saat nerede yazıyor?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu