FETÖ'ye çok sayıda şehirde büyük operasyon

FETÖ soruşturmasında biri tuğgeneral 99 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

FETÖ'ye çok sayıda şehirde büyük operasyon
FETÖ'ye çok sayıda şehirde büyük operasyon
GİRİŞ 27.06.2018 11:00 GÜNCELLEME 27.06.2018 11:00
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ soruşturmasında, 20 ilde operasyonbaşlatıldı. Eski Tuğgeneral Gökhan Şahin Sönmezateş'in örgüt mensuplarıyla, FETÖ'nün mahrem imamlar ile örgüt mensubu askerler arasında iletişim yöntemi olarak kullandığı kontörlü telefonlar ile ankesörlü telefon ve büfe telefonlarından periyodik ve ardışık arama sistemiyle haberleştiği tespit edildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ soruşturmasında Hava Kuvvetlerinden biri eski tuğgeneral, 30'u eski pilot 99 kişi için gözaltı kararı verildi.

Balıkesir merkezli 13 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında, Sahil Güvenlik, Deniz Kuvvetleri ve Kara Kuvvetleri komutanlıklarında görevli biri açıkta 22 rütbeli askerin yakalanması için operasyon başlatıldı.

KOCAELİ'DE DE OPERASYON

Kocaeli merkezli 17 ilde FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün askeri yapılanmasına yönelik gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda 43’ü aktif görevde olmak üzere 71 askeri personel hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. 

FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün türk silahlı kuvvetleri yapılanmasına yönelik Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerince yürütülmekte olan soruşturma kapsamında, Kocaeli merkezli İstanbul, İzmir, Ankara, Balıkesir, Malatya, Manisa Yalova, Zonguldak, Hatay, Kayseri, Muğla, Çanakkale, Denizli, Konya, Bursa ve Gümüşhane illerinde 43 ü aktif görevde olmak üzere toplam 71 askeri personel hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. 

Bu sabah saatlerinden itibaren eş zamanlı olarak başlayan operasyonlar devam ediyor. 

 

 

YORUMLAR 45
  • HÖH 5 yıl önce Şikayet Et
    Vurun kellelerini şunların.....
    Cevapla
  • mustafa k. 5 yıl önce Şikayet Et
    #idam gelmiyorsa #vatandaşlıktançıkartma gelsin. #sınırdışı edilsin tum terör örgutu mensupları vede sempatizanları.
    Cevapla
  • avcı1'i 5 yıl önce Şikayet Et
    Buradan sayın Cumhurbaşkanımız a sesleniyorum:Ey bugüne kadar verdiği sözlerden dönmeyen koca Reis şimdiye kadar yaptığın bütün mitinglerde cefakar ve fedakar milletinin " idam idam istiyoruz" sloganlarına "Gereğini yapacağız"dedin lütfen bu sözünü unutma tez zamanda idamı getir yoksa Yavuz Sultan Selim'in buyurduğu gibi" Haine gösterilen merhamet zulüm mesabesindedir" sözü gereğince millete zulüm etmiş olursunuz.
    Cevapla
  • Kadir 5 yıl önce Şikayet Et
    Kaç kere pardon denildi bu ülkede, hepsini idam etseydik acaba kim zalim kim mazlum olurdu!
    Cevapla
  • abdullah 23 5 yıl önce Şikayet Et
    neden beslediğimizi anlamış değilim.bu hainler neden asılmaz.
    Cevapla
  • Bekir 5 yıl önce Şikayet Et
    Cezaevinden nasıl telefonla haberleşmiş anlamadım ki.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzman isim tarih vererek açıkladı! '7,5'lik deprem bekliyoruz'
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı