Afrin'de kalleş saldırı! Saldırıyı PKK üstlendi

Suiye'nin Afrin ilçesi merkezinde düzenlenen iki bombalı araç saldırısında ilk belirlemelere göre 10 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi yaralandı. Kalleş saldırıyı terör örgütü YPG/PKK yanlısı Afrin Şahinleri isimli grup üstlendi.

GİRİŞ 27.06.2018 15:50 GÜNCELLEME 27.06.2018 17:24
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

AA muhabirinin yerel kaynaklardan aldığı bilgiye göre, Suriye'nin Halep iline bağlı Afrin ilçesinde iki bomba yüklü araç art arda infilak etti.

Kent merkezinde bulunan Ziraat Kavşağı ile Şatolar Caddesi'ndeki patlamalarda ilk belirlemelere göre 10 kişi yaşamını yitirdi, 20 kişi yaralandı.

 

 

SALDIRIYI PKK ÜSTLENDİ

Terör örgütü YPG/PKK yanlısı Afrin Şahinleri isimli grup, Afrin'deki bombalı araç saldırılarını kendilerinin yaptığını duyurdu. 

Grup sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Devam edecek. Daha çok sürprizler olacak. Çok güzel bir şey (Patlama anından) kaydedildi. Uygun bir zamanda yayınlanacak. Hiç kimseye acımayacağız" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 36
  • Osmanlı hayranı 5 yıl önce Şikayet Et
    Bak adamlar acıyormu sende burdaki hdplilere pkklılara acımayacaksın leşlerini lağım çukuruna atacaksın.
    Cevapla
  • adem 5 yıl önce Şikayet Et
    simdi bunlar muslumanmi?
    Cevapla
  • bülent 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah bu katil sürülerini kahretsin
    Cevapla
  • Sahabeler Şehri... 5 yıl önce Şikayet Et
    İlk önce genelleme yapmayın ki başkasının günahını belinize yüklemeyin. Bende Diyarbakırlıyım ben pkk yemi oy verdim benimle beraber yüz binlerce kişi onlara mı oy verdi elbette ki HAYIR... Bunun yanında istanbulda izmirde ankarada vs vs illerde pkk ye oy veren yok mu hadep istanbulda 12 milletvekili çıkardı istanbulu toplasan bir doğu yapar (Şırnak ağrı hakkari vs illerin nüfusu kaç ki ) kendinizi kandırmayın ve herkesi bir sanmayın...
    Cevapla
  • uğur 5 yıl önce Şikayet Et
    C H P yapılan tüm saldırıları üstlenmelidir bu saatten sonra
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık