Öksüz soruşturmasında dikkat çeken gelişme

Adil Öksüz'ün, yakalanması için oluşturulan özel ekibin başında bulunan Emniyet Müdürü Ercan Özoğluöz ile komiser Muhittin Fidan, örgütün mahrem yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında tutuklandı.

Öksüz soruşturmasında dikkat çeken gelişme
Öksüz soruşturmasında dikkat çeken gelişme
GİRİŞ 29.06.2018 12:22 GÜNCELLEME 29.06.2018 12:30
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Suçlar Bürosu tarafından yürütülen soruşturma, bir yıl önce Ankara'da FETÖ'nün emniyetteki mahrem yapılanması kapsamında yapılan çalışmada ele geçirilen hafıza kartının incelenmesi sonrasında başlatıldı. MİT'in ele geçirdiği SD kartta, örgütün emniyetteki mahrem yapılanmasında aktif görev aldığı tespit edilen yeni isimler arasında yer alan, darbe girişimi sonrasında Kaçakçılık Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdüü olarak görev alan Ercan Özoğluöz, genel müdürlük tarafından açığa alındı. Sakarya'da yürütülen soruşturma kapsamında Ercan Özoğluöz ve birlikte görev yaptığı komiser Muhittin Fidan, örgüte üye olmak suçundan Adapazarı'nda gözaltına alındı.

​Emniyetteki işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edilen Ercan Özoğluöz ile komiser Muhittin Fidan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ercan Özoğluöz, 15 Temmuz darbe girişiminin kilit ismi Adil Öksüz'ü Sakarya'da aramak için oluşturulan ekibin de başında yer almıştı.

 

 

YORUMLAR 4
  • kim kimdir 5 yıl önce Şikayet Et
    vay arkadaş!
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Hainler her yerde. Temizlenecekler ama biraz zaman alacak. Sonuçta 40 yıllık istihbarat projesi. Soruşturmalar derinleştikçe daha neler çıkacak. Anlaşılan iceberg' in sadece görünen yüzü. 15 Temmuz milat oldu. Alllah ülkemi bu hainlerden korudu bizim de gözümüzü açtı.
    Cevapla
  • kader 5 yıl önce Şikayet Et
    olacagı buydu zaten bu adam nasıl olmaz ordata demekki saklayan birileri var
    Cevapla
  • erhan erhan 5 yıl önce Şikayet Et
    at izi it izine karışmış
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!
Dili boğazına kaçan müşterisini böyle kurtardı...