İYİ Parti'de istifa şoku!

İYİ Parti Kurucular Kurulu üyesi Hayrettin Barut, parti üyeliğinden istifa ettiğini bildirdi.

İYİ Parti'de istifa şoku!
İYİ Parti'de istifa şoku!
GİRİŞ 29.06.2018 15:28 GÜNCELLEME 29.06.2018 15:38
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

Barut, yaptığı yazılı açıklamada, partileşme sürecinin arzu edilen ve amaçlanan şekilde oluşmadığını belirtti.

Vefanın unutulduğunu, liyakatın terk edildiğini, demokratik kuralların, geçmişe olan kine ve fırsata kurban edildiğini vurgulayan Barut, toplumun beklediği, herkesi kucaklayan bir kadronun oluşturulamadığını aktardı.

 

 

Tüm toplumun kendini içinde bulacağı bir söylemin ortaya konulamadığını bildiren Barut, yarınlarda yaşanacak daha büyük günaha ve vebale ortak olmamak adına Kurucular Kurulu ve parti üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 65
  • ARAFTAN 5 yıl önce Şikayet Et
    Merak etme Akşener meclise giren Fetö köpekleri dışındakiler diğer partilere geçecek sende ben başkan olacağım ve 15 inden sonra çok şey değişecek çok sözünün , seçim zamanında YSK ile ilgili söylediğin yalanlarının ifadelerini vereceksin. Bu ülkenin dirilişine ne sen ne de köpeklerinin gücü yetmeyecek
    Cevapla
  • RuHi 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben bu kişilerin istifasına ve samimiliğine inanmıyorum. Şimdiye kadar aklın neredeydi. Bu tıpkı Fetöcülerin içeriye girince 'haberim yoktu' demesi gibi. Son raddeye kadar işi yürütür ama yakalanınca haberim yoktu. Bu zamana kadar ne durdunuz. Seçim çalışmaları aldatma operasyonları ve Mhp ye attığınız kazık hala sıcağında.
    Cevapla
  • f.b. 5 yıl önce Şikayet Et
    şu kadının da peşinden gidiyolar ya
    Cevapla
  • Hakan Ay 5 yıl önce Şikayet Et
    Sizin vefanız bir semtin adı. Allah size MHP ye yaşattıklarınızın fazlasını versin.İki yakanız bir araya gelmesin......
    Cevapla
  • Evad ı Fatihan 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir ülkücü Recep Tayyip Erdoğandan neden rahatsız olur Allah aşkına. Azerbaycanda deli gibi sevildiği için mi? Türk dünyasında bir başbuğ edeasıyla görüldüğü için mi? Özbekistanda çılgınlar gibi sevgi ile karşılandığı için mi? Milli silahlar ürettiği, bu silahlar ile dağlık karabağın en tehlikeli yerleri geri alındığı için mi? Misak ı milliye adım adım sadık kalıp Cerablusu, El Babı, Yavuz Selimin Dabıkını, Mustafa Kemalin Afrinini temizleyip Kandil kapılarına dayandığı için mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor