Hakim ve savcılara yönelik operasyon

Tokat'ta, FETÖ/PDY'nin hakim ve savcı çalışma evlerine yönelik soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı verilen 9 zanlı yakalandı.

Hakim ve savcılara yönelik operasyon
Hakim ve savcılara yönelik operasyon
GİRİŞ 29.06.2018 15:40 GÜNCELLEME 29.06.2018 15:50
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen örgütün mahrem hakim ve savcı sınavlarına hazırlık çalışma evleri soruşturması kapsamında İstanbul, Ankara, Adana, Antalya, Afyonkarahisar, Erzurum ve Manisa'da haklarında gözaltı kararı  olan 9 kişi, polis ekiplerince bulundukları illerde gözaltına alınarak Tokat'a  getirildi.Meslekten ihraç edilen iki hakim ve 7 avukattan oluşan şüpheliler,emniyete götürüldü.

YORUMLAR 4
  • RuHi 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir yığın hakim savcı var ahal fetöye çalışan. İdare ettikleri davalara dikkat edin. Çok çok polis var ki olaylara ya geç müdahale ediyor ya da hiç etmiyor. Çok Avukat var ki suçluya yönerge verip savunuyor. Aman haaa Dikkat! Milletimiz bu alçakları sezince şikayet etsin. Adı ifşa olmuyor korkmayın, çekinmeyin...
    Cevapla
  • erdem 5 yıl önce Şikayet Et
    dikkat idare halen fetö davalatını savsaklıyamn kripto hakim savcılar var
    Cevapla
  • Ankara 5 yıl önce Şikayet Et
    Hakim savcı işine baksa zaten adelet bu kadar ağır işlemez ... yan gel yat maaşına çalışıyorlar ... bunun gibilerle adalet bekliyoruz !!!
    Cevapla
  • HAŞMET 5 yıl önce Şikayet Et
    daha çok var..ayrıca diyarbakırda askerlerin oy kullandığı sandıkta HDP ye büyük oranda oy çıktı .demekki fetöcü subaylar hala görevde. diyarbakır askeri personelinin derhal dağıtılıp bunların tespitinin yapılıp ihrac ve tutuklanması çalişması yapılması lazım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret sonrası MSB'den Irak mesajı: Hazırız!
Sürpriz gelişme: Hamas silah bırakma şartını açıkladı