Demet Akalın: Adalet Bakanı ile görüştüm…

Şarkıcı Demet Akalın, Eylül bebek için Adalet Bakanı ile görüştü, idamın gelmesini istedi.

Demet Akalın: Adalet Bakanı ile görüştüm…
Demet Akalın: Adalet Bakanı ile görüştüm…
GİRİŞ 02.07.2018 11:11 GÜNCELLEME 02.07.2018 11:17
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Bodrum’da sahne alan Demet Akalın, çocuklara yönelik cinsel istismarda hadımın çözüm olmadığını, idamın gelmesi gerektiğini söyledi.

Akalın, minik Eylül ile ilgili sorular üzerine, ''Adalet Bakanı ile görüştüm ve idamın gelmesinden yanayım. Yoksa bu soysuzlar durmayacak'' dedi.

 

 

İsyan bayrağını çektiğini ifade eden Demet Akalın, Ankara’da 22 Haziran günü kaybolan ve aramalar sonucunda cesedi bulunan Eylül Yağlıkara olayına çok sinirlendiğini söyledi. Artık bu duruma dur deme zamanının geldiğini ifade eden ünlü sanatçı ''Ben bunun için Adalet Bakanlığına gittim. Sağ olsun Sayın Bakanımız bizi hemen makamına kabul etti. Bütün danışmanlarını çağırdı. Bize saatlerce izah ettiler. Hangi yasanın üstünde çalıştıklarını anlattılar. Ben ve diğer sanatçı arkadaşlarım mümkün olduğu kadar hatırlatıyoruz. Tabii anne olanlar daha duyarlı oluyor. Ben kesinlikle idamın gelmesinden yanayım. Çünkü bu soysuzlar başka türlü durmayacak. Yani kesinlikle bir caydırıcı ceza olması gerekiyor. Bir çocuğa yaklaştığı zaman, 'ben bunun sonucunda darağacına giderim aman' deyip korkması lazım. Başka türlü baş edilemeyecek herhalde. Ben idamdan yanayım. Çünkü Bakanımızın danışmanları bana anlattı. Hadım etme, sizin bildiğiniz hadım gibi olmayacak. Kısa süreli ve sadece ilaç etkisi olan bir şey. Hadım etmek bence çözüm değil. Asla çözüm değil'' dedi.

YORUMLAR 9
  • ..‌‌..مللت 5 yıl önce Şikayet Et
    30 yaşını aşmış coluk çocuk sahibi olmuş tecavüzcüsünü hadım etsen ne olur etmesen ne olur. İDAM şart İDAM. 17 jaşındakide 60 yaşındakide çocukları istismar edebiliyor. tek caydırıcı çare İDAM.
    Cevapla
  • belde 5 yıl önce Şikayet Et
    vatan hainliği kesinleşen bu millete kurşun sıkmış olanların, darbe yaptığı kesinleşmiş olanlar da buna dahil edilmeli.
    Cevapla
  • Yani. 5 yıl önce Şikayet Et
    Çocuk cinayetlerine benzin döken de artan cinsel uyarılar, görüntüler değil mi?
    Cevapla
  • İzmirliUzm. 5 yıl önce Şikayet Et
    Vaaay bee. Apla boy kaç? Biz 7Bin hastaya son kullanma tarihi geçmiş radyoaktif ilaç verildiğini ispat ettik, müfettiş raporuna geçti. Külliye'deki güvenlik zaaflarını İSPAT edip, CİMER üzerinden TC kimlik numaramızla rapor ettik. İçinde nükleer fizik profesörlerinin de olduğu bir grup olarak PATLAYICILARIN ERKEN TESBİTİ PROJESİNİ arzedebilmek için 3 senedir randevu bekliyoruz. Önce keçili kız, şimdi sen... Allah aşkına nedir bu randevu alabilmenin yolu apla?
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    sanirim tanınmak lazım
    Cevapla
  • tuğlu... 5 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun be demet...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi