Eylül cinayetinde kan donduran detay!

Zonguldak Seçim Kurulu Başkanı ve Ağır Ceza Mahkemesi üyesi hakim Huriye Gülen, Eylül cinayeti ile ilgili çok çarpıcı sözler söyledi.

Eylül cinayetinde kan donduran detay!
Eylül cinayetinde kan donduran detay!
GİRİŞ 02.07.2018 15:22 GÜNCELLEME 02.07.2018 15:22
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Zonguldak Seçim Kurulu Başkanı ve Ağır Ceza Mahkemesi üyesi hakim Huriye Gülen, Ankara'da 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara'nın öldürülmesiyle ilgili, "Önce hayvandan başlıyorlar sonra insana yöneliyorlar. Bu kadar ahlaksızlar. Her canın önemli olduğu çocuklara öğretilmiş olsa bu sancılar yaşanmaz" dedi.

Gülen, Ankara'nın Polatlı ilçesinde kaybolduktan bir hafta sonra cesedi bulunan Eylül Yağlıkara olayına çok üzüldüğünü söyledi. Hakim Gülen her canın önemli olduğunun çocuklara öğretilmesi gerektiğini belirterek, şöyle dedi:

"Gerçekten çok kötü durum Eylül kızımızın başına gelen. Adam daha önce de köpeğe tecavüz etmiş düşünün. Önce hayvandan başlıyorlar sonra insana yöneliyorlar. Bu kadar ahlaksızlar. Her canın önemli olduğu çocuklara öğretilmiş olsa bu sancılar yaşanmaz. Her canlı, bitkiler, insanlar, hayvanlar birini diğerinden üstün kılmayacaksın. Biri diğerine hizmet ediyor. Doğal dengeyi sağlamak için herkes elinden geleni yapmalı."

YORUMLAR 13
  • Emir 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah kimseye böyle acı yaşatmasın. Böyle insanları diri diri kezzap döküp yavaş yavaş öldüreceksin.
    Cevapla
  • Hakikatçi bir adam 5 yıl önce Şikayet Et
    Şeriat ! Bu toplum ancak şeriatla dinle düzelir
    Cevapla
  • salih duman 5 yıl önce Şikayet Et
    idam et edemeyi ceksen hiç olmazsa işkence yap ki karşı tarafın acısını birazda olsa dindire bilesin adam suç işliyor yakalanıyor biraz yattıktan sonra hadi git serbestsin o adam tekrar kaldığı yerde devam ediyor cezalar caydırıcı değilki
    Cevapla
  • R Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Ey masum, ey Cennetlik, ey günahsız
    Cevapla
  • Muhammet parlak 5 yıl önce Şikayet Et
    İdam idam idam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!
Binlerce kişinin emekliliği iptal ediliyor! Faiziyle geri ödeyecekler