Leyla’nın cenazesi otopsi için Erzurum'a getirildi

Ağrı'da kaybolduktan 18 gün sonra dere kenarında cesedi bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir’in cenazesi, otopsisi yapılmak üzere Erzurum Adli Tıp Kurumu'na getirildi.

Leyla’nın cenazesi otopsi için Erzurum'a getirildi
Leyla’nın cenazesi otopsi için Erzurum'a getirildi
GİRİŞ 03.07.2018 04:42 GÜNCELLEME 03.07.2018 05:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ramazan Bayramı’nın birinci günü dedesinin köyünde kaybolduktan 18 gün sonra, Leyla Aydemir’in cesedi 5 gündür derenin içinde olduğu ve küçük kızın sırtında darp izleri olduğu belirtildi. Cenazeyi getiren amca Yusuf Aydemir, herhangi bir şüphelinin olmadığını söyledi.

"ACIMI ANLATAMAM"

 

 

Oldukça yorgun ve ayakta durmakta zorlandığı gözlenen amca Yusuf Aydemir, sorular karşısında "Çok üzgünüz çok bitkin haldeyim. Acımı anlatamam sizlere, bir şey diyemem" diye konuştu.

BAŞSAVCILIĞIN AÇIKLAMASI

Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada, "2 Haziran 2018 bir vatandaşın ihbarı üzerine Leyla Aydemir Ağrı ili Bezirhane köyüne yaklaşık 2-2,5 kilometre uzaklıkta dere yatağı su içerisinde ölü vaziyette bulunmuştur. Kesin ölüm tespiti için otopsi işlemi yapılmak üzere Erzurum Adli Tıp Kurumu’na gönderilmiştir. Leyla Aydemir’in ölümü ile ilgili olarak 3 Cumhuriyet Savcısı görevlendirilmiş ve soruşturma titizlikle devam etmektedir" denildi.

Minik Leyla, otopsi işlemlerinin tamamlanmasından sonra yarın Bezirhane köyünde toprağa verilecek.

YORUMLAR 1
  • mehmet akif 5 yıl önce Şikayet Et
    Reis bu idam Gelmeli.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak