Özdil'den İnce'ye cevap! Babam şerefsizse...

24 Haziran seçimlerinin ardından, cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil arasında büyük kavga çıktı. İnce'nin 'ıspatlamayan şerefsiz oğlu şerefsizdir' sözlerine Yılmaz Özdil'den cevap gecikmedi.

Özdil'den İnce'ye cevap! Babam şerefsizse...
Özdil'den İnce'ye cevap! Babam şerefsizse...
GİRİŞ 03.07.2018 09:51 GÜNCELLEME 03.07.2018 09:52
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, Muharrem İnce'nin Hürriyet'e verdiği röportajda kendisine ilişkin kullandığı sert ifadelere yanıt verdi.

Özdil, 'Bugüne kadar babama, anneme, aileme dil uzatacak kadar küçülen, buna yeltenecek kadar alçalan olmadı. Muhalefetteyken bile böyleyse, kazandığında neler olacaktı diye düşünüyor insan' ifadelerini kullandı.

 

 

İşte Özdil'in yazısının ilgili kısmı:

"...Muharrem İnce, yandaş Hürriyet gazetesinden Ayşe Arman'a röportaj verdi. Benim hakkımda “şerefsiz oğlu şerefsiz” dedi.

“Ahlaksız” olduğumu söyledi.

...

Yazdıklarım bana ait, beni bağlar. Dolayısıyla, kişisel olarak beni hedef almaları normaldi.

Ama, yukarda Allah var… Bugüne kadar babama, anneme, aileme dil uzatacak kadar küçülen, buna yeltenecek kadar alçalan olmadı.

Muhalefetteyken bile böyleyse, kazandığında neler olacaktı diye düşünüyor insan.

Ve tabii şunu da düşünmeden edemiyor… Babam şerefsizse, ben şerefsizin oğlu şerefsizsem, babamın cenaze törenine niye geldi acaba, şerefsizler toplantısına mı?"

İNCE NELER SÖYLEMİŞTİ?

İnce'nin Hürriyet'e verdiği röportajın ilgili bölümü şöyle:

“Beni üzen şeyler yazdı, yazısını beğenmedim!” dedim. Gerçekten de yalan yanlış bir sürü şey yazdı. Ben eşimle alışveriş yaparken güya Anadolu Ajansı çekmiş. Anadolu Ajansı kime aitmiş? Erdoğan'a! Yani bunların hepsi ayarlanmış. Bir kere doğru değil, dersini iyi çalışsın. Anadolu Ajansı yoktu orada. Bakın sabahtan beri burada, kapının önünde kameralar vardı, az önce gittiler. Ben Murat Karayalçın'ın ofisine gittim, orada da çıkışta vardı kameralar. Benim evimin önünde günün 15 saati kamera var, onlar bilinen kameralar, bilinmeyenleri ben de bilmiyorum. Yani benim her gittiğim yerde kamera var. Ofisimin önünde var, evimin önünde var. Köydeki evimin gece 1'de önünde insan var. Sabah 5'te var. Dışarıda bekliyorlar. Ama söylüyorum, o gün orada Anadolu Ajansı yoktu. Bilgisi doğru değil. Orada benim gördüğüm Fox ve Demirören Haber Ajansı vardı. Yılmaz Özdil'in benimle ne özel derdi var bilmiyorum. Sözcü Gazetesi'yle bir derdi var da benim üzerimden bir hesaplaşma mı yapıyor onu da bilmiyorum. Ama o anlar buradan ne demek istediğimi. Yazdıkları doğru değil ve çirkin. Erdoğan'la böyle bir pazarlığı yapan şerefsizdir, böyle bir pazarlığı yapmadan bunu yaptı diye yazan da şerefsiz oğlu şerefsizdir! Herkes haddini bilecek, ahlaklı olsun herkes, benim canımı sıkmasınlar. Herkesi ahlaklı olmaya davet ediyorum.

YORUMLAR 46
  • Yeni 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir kere daha anladık ki ülkemizin verilmiş sadakası varmış. Biliyorsunuz sadaka belayı def eder..
    Cevapla
  • Türkiyeli 5 yıl önce Şikayet Et
    Yılmaz özdil soruyu sormuş ve cevabını vermişsin! ama şu sözün akılda kalıyor insanın bunlar muhalefetteyken böyle ise kazanınca neler olur demişşin ya ! sende bunca zaman verdiğin destek ve söylediklerinle ne yaptığının farkına varmışsın umarım??????????????
    Cevapla
  • SeLin ce 35 5 yıl önce Şikayet Et
    Yeyin birbirinizi
    Cevapla
  • MÜCAHİT 5 yıl önce Şikayet Et
    ÜSTAD'IN SERLEVHASI AKLA GELİYOR: "BUNLAR, BİRBİRLERİ İÇİN NE SÖYLEDİLERSE DOĞRUDUR; KENDİLERİ İÇİN NE SÖYLEDİLERSE YALAN!"
    Cevapla
  • Yüzde yüz 5 yıl önce Şikayet Et
    Ulan sen neymişsin be yılmaz.Sanırsınki abd başkanı.Adamı 24 saat hiç boş bırakmıyorlarmış.Vah vah vah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması