Dikkat çeken ayrıntı: Parmak izi bulundu!

FETÖ’nün firari imamı Adil Öksüz’ün sigorta poliçesine yazdığı adreste arama yapıldı. Adresteki bir kitap kanalı ile 2008-2013 yılları arasında Hava Harp Okulu Kurmay Başkanlığı yapan emekli Albay Ali Armağan’ın izine ulaşıldı.

Dikkat çeken ayrıntı: Parmak izi bulundu!
Dikkat çeken ayrıntı: Parmak izi bulundu!
GİRİŞ 04.07.2018 15:05 GÜNCELLEME 04.07.2018 15:05
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz darbe girişiminin firari imamı Adil Öksüz'le ilgili şok bir ayrıntı ortaya çıktı. Öksüz'ün kendi adına kayıtlı sigorta poliçesinde adres olarak Sakarya'da bir adresi verdiği belirlendi. Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından bu adreste yapılan arama sonucunda teröristbaşı Gülen'e ait çok sayıda kitap ele çıktı. Kitaplardan 4 tanesinin üzerinde '1,2,3,4 seri M.Fetullah Gülen' yazılı ibareler yer aldı. 1 no'lu kitabın ön kapak iç yüzünün parmak izinin incelenmesinden ise Şerife Armağan isimli bir kişiye ulaşıldı.

Sabah Gazetesi'nden Nazif Kahraman'ın haberine göre; Şerife Armağan'ın 2008-2013 yılları arasında Hava Harp Okulu Kurmay Başkanlığı ve 2013-2014 yılları arasında Yalova Hava Meydan Komutanlığı görevinde bulunan emekli Hava Abay Ali Armağaneşi olduğu ortaya çıkarıldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na itiraflarda bulunan Selçuk Başyiğit'in ifadesinde Hava Harp Okulu mezuniyet albümünden gösterdiği Ali Armağan'ı teşhis etti.

HEM ÖKSÜZ HEM BATMAZLA İRTİBATLI 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderilen dosya ile Armağan'ın kendisine ait hatla ve eşiyle ortak kullandığı bir telefon hattını, iki örgüt imamıyla iletişime geçmek için kesinlikle kullanmadığı tespit edildi. Armağan'ın patates diye tabir edilen örgütsel hattıyla hem Adil Öksüz'le hem de Kemal Batmaz'la iletişim halinde olduğu kaydedildi. Armağan'ın operasyonel hattıyla 2012-2014 yılları arasında Öksüz'e ait telefon numarasıyla toplam 152 kez iletişime geçtiği tespit edildi.

15 YIL İSTENDİ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Savcısı Can Tuncay tarafından hem emekli Albay Ali Armağan hem de eşi Şerife Armağan hakkında 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan iddianame düzenlendi. Tutuklu olarak yargılanacak olan şüphelilerin 7.5 yıldan 15 yıla kadar hapisleri istendi.

YORUMLAR 2
  • Şevket Hoca 5 yıl önce Şikayet Et
    Hapiste neymiş, vatana ihanetin tek cezası var: İDAM
    Cevapla
  • Biz 5 yıl önce Şikayet Et
    Böyle haberlerle gelin bize köklerini kurutun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
Bahçeli Ferdi Tayfur'la kime mesaj verdi? 'MHP lideri buna çok tepkili'