Mustafa Destici itiraz etti! YSK reddetti

24 Haziran seçimlerinde ilk kez uygulamaya konulan ittifak sisteminde pürüz çıktı. YSK, BBP lideri Mustafa Destici'yi AK Parti milletvekili olarak gösterirken, Destici buna itiraz etti. "BBP Genel Başkanı" olduğu ibaresinin de yer almadığını belirten Destici'nin itirazı reddedildi.

GİRİŞ 05.07.2018 10:52 GÜNCELLEME 05.07.2018 11:03
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Yüksek Seçim Kurulu'nun ( YSK) açıkladığı seçim sonuçlarına itiraz etti. AK Parti listesinden 24 Haziran seçimlerine giren Destici'yi, "AK Parti milletvekili" olarak gösteren YSK, Destici'nin itirazını reddetti.

YSK, BBP lideri Destici'nin itirazını reddetti. 24 Haziran seçimlerinde ilk kez uygulanan ittifak sisteminde pürüz çıktı. Hürriyet'ten Nuray Babacan'ın haberine göre, YSK, seçimlere AK Parti listesinden giren BBP lideri Destici'yi AK Parti milletvekili olarak gösterdi.

 

 

İTİRAZ ETTİ

Destici, milletvekili mazbatasında parti adı yazmadığını, seçilme tutanağında ise AK Parti milletvekili olarak işlem yapıldığını ve “BBP Genel Başkanı” ibaresinin hiçbir yerde yer almadığını söyledi.

YSK REDDETTİ

Mustafa Destici'nin itirazını değerlendiren YSK, itirazı reddetti.

YORUMLAR 4
  • Isa 5 yıl önce Şikayet Et
    Bbp artik fesedilmeli ve akp ile birlesmeli bence
    Cevapla
  • aaa 5 yıl önce Şikayet Et
    bir şey olmazzz. bu defa böyle olsun.
    Cevapla
  • halil 5 yıl önce Şikayet Et
    Ufak islerle ugrasmayin.
    Cevapla
  • Furkan 5 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim niye itiraz ediyorsun. Ak parti milletvekili olarak seçildin. Bu seni rahatsız ediyorsa baştan bu işe girmeyecektin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız