Tramvay yolunda namaz kılmıştı! Başı belaya girdi

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, tramvay hattının hemen yanında namaz kılarak sosyal medyanın gündemine oturan vatandaşa bir yıl sonra suç duyurusunda bulunuldu.

GİRİŞ 05.07.2018 13:07 GÜNCELLEME 05.07.2018 13:36
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Karşıyaka ilçesinde, 1 Haziran 2017 tarihinde Göksel Duran isimli bir vatandaşın rayların hemen yanında namaz kıldığı ve tramvayın beklediği görüntüler sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Yalı Caddesi üzerinde meydana gelen olayda Duran, o tarihte aracını park edip rayların hemen yanında namaza durdu. Bu sırada seferini yapan vatman Aysu Tuna (27) da namaz kılan kişiyi fark edince dakikalarca vatandaşın namazını bitmesini bekledi. Tüm bu yaşananlar da o sırada olayı tesadüfen gören bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Bu görüntüler ise daha sonra da sosyal medyada paylaşılarak gündeme oturmuştu. 

Duran'a suç duyurusu 

Bu görüntülerin yaşanmasının ardından ise İstanbul'da bir vatandaş, Duran hakkında bir yıl sonra suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusunda bulunan vatandaş, provokatif eylemlerin ortaya çıkabileceğini belirterek konunun araştırılmasını suç duyurusuna gerekçe olarak yazdı. 

Duran ne demişti? 

 

Göksel Duran, İHA'ya verdiği bir röportajda ise namazını kazaya bırakmak istemediğini ve tramvayın geçeceğini düşündüğünü söylemişti. Duran, "Kazaya bırakmak istemedim. Tabii o anda da arayı hesaplamıştım ben tramvayın gidebileceğini düşündüm. Tramvayın geldiğini falan hiçbir şey hissetmedim. Namazımı bitirdiğimde kadının beni çektiğini görmüştüm zaten. Namaz bittiğinde kendisine teşekkür ettim" diyerek kendisini savunmuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 27
  • fakihe 5 yıl önce Şikayet Et
    yol ortasında namaz kılmak mekruhtur
    Cevapla
  • Er Al 5 yıl önce Şikayet Et
    Esas şikayet eden provakatif bir tavırda. 1 Yıldır neredeymiş...
    Cevapla
  • Memo 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence adam yaşlı bilememiş olabilir. Kasıtlı birşey olduğunu düşünmüyorum
    Cevapla
  • Serkan 5 yıl önce Şikayet Et
    Muhtemelen. Rayların ortasında durmamış. Kenarda durmuş. Yanından geçer diye düşünmüş. Tramvayın genişliğini hesap edememiştir. Çünkü durduğu yerle ortada durmasının farkı yok. İkisinde de ezilir. Şu anki ortamda haber olması gereksiz
    Cevapla
  • osm786 5 yıl önce Şikayet Et
    bu adam hangi hastaneden kacmis.100 de 100 morfine ignesini yemistir. ula adam nerede oldugunun farkindami da böyle haber yapiyorsunuz.her yer mescit dolu. yani akil var mantik var. bu deliyi nerden buldunuz.
    Cevapla
  • kaptan 5 yıl önce Şikayet Et
    RESIM de de görülmekte ki yan taraf ta gayet te güzel müsait cimenlik ve agac var niye orada degil de tramvay yolunda hic bir AKLI SELIM müslüman bu aptalligi yapmaz bence bu kisi nin takip e alinmasi sart zira bu tam bir tahrik amacli yapimis bir tiyatro
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü
Tokat'ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı