Düğünde kız ve erkek tarafı birbirine girdi!

Erzurum’da dün akşam saatlerinde yapılacak düğünde 'salona erkek alınmayacak' tartışması kız ve erkek tarafını birbirine düşürdü. Düğün, kavga nedeniyle iptal edildi.

Düğünde kız ve erkek tarafı birbirine girdi!
Düğünde kız ve erkek tarafı birbirine girdi!
GİRİŞ 05.07.2018 14:15 GÜNCELLEME 05.07.2018 15:37
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Olay dün akşam saatlerinde Erzurum Cumhuriyet Caddesinde bulunan bir düğün salonunda gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, düğünden önce kız tarafı ve erkek tarafı kendi aralarında düğüne sadece kadınların gireceği konusunda anlaşma sağladı. Fakat düğünün başladığı sıralarda iddiaya göre erkek tarafından 4-5 kişi salona girmeye çalıştı. Karşı tarafın itirazı sonucu taraflar arasında tartışma çıktı.

Tartışma kısa sürede yumruklu kavgaya dönüştü. Salona girmeye çalışan erkekler, kız tarafından bir kadına yumruk attı. Yumruğun etkisiyle yere düşen kadın olay yerine çağrılan ambulansa alınarak tedavisi yapıldı. 

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken yapılan anonsla düğün iptal edildi. 

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 9
  • İzmir. 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne demek kadınların arasına zorla girmek yaa? Erzurum? Hayırdır? Tutar bunu da haremlik selamlık meselesine bağlarlar herhalde. Müslüman için mahremiyet önemlidir.BİZ BÖYLEYİZ KARDEŞİM. Beğenmeyene kapı orada.
    Cevapla
  • murat 5 yıl önce Şikayet Et
    ne evlenmeyi becerebiliyoz ne eylenmeyi
    Cevapla
  • mekan 5 yıl önce Şikayet Et
    urfa da moda olmuş bayanlara çalgı erkeklere mevlut ayni saatlerde
    Cevapla
  • konyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    nedir bu düğün bir mevlüt verin iki saat bitsin bu iş vahşilikten başka birşeydeğil en iyi din islam ama en vahşi müslümanlar araplar mesele kıral ağa zen gin oldumu bir hafta düğün dilahlar batlar ölüler olur kazalar vs vs dansözler oynar paralar havada ucuşur gariban ekmek bulamaz avrupada bir birini sevdim altın para yat kat dair vs gerek yok birsmi nikah bir yemek yetirmek kilisrye gitmek hepsi 3 saat işbiter herkes evine nebuücgün düğün dakılar vs bumu din
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Balik bastan kokmus. Allah gelin ve damada sabir versin . Hayirsiz evlilik olacaksa bastan olmasin. Allah herkese hayirli es cennet kokusu bir yuva salih evlatlar nasib etsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri