CHP'lilerin İnce'ye fısıldayan adam efsanesi

24 Haziran seçimlerinde hakkında birçok komplo teorisi üretilen Cumhurbaşkanı adayı İnce'nin YSK önündeyken arkasındaki şahısla ilgili iddiaları da o şahsın kendisi çürüttü.

GİRİŞ 07.07.2018 06:43 GÜNCELLEME 07.07.2018 09:38
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 24 Haziran'da yapılan seçim sonrası sosyal medyada kendisi ve ailesinin kaçırıldığı, tehdit edildiği gibi iddialara bizzat hem sosyal medyadan hem de kameralar önünde itibar edilmemesini, bunların gerçek dışı olduğunu söylemiş, hatta bu iddiaları ortaya atanlara "paranoyak" demişti.

Ancak İnce hakkındaki komplo teorilerinden vazgeçemeyen bazı CHP'liler, bu kez de sandıkların kapanmasına yakın, Muharrem İnce'nin YSK önünde yaptığı konuşma sırasında, arkasında duran bir kişinin kulağına fısıldadığı sözcükler üzerinden benzer söylentileri devam ettirdiler.

 

 

 

İNCE'YE FISILDAYAN ADAM, CHP'NİN ADAYI ÇIKTI

Aslında o şahıs, CHP'nin Ankara 1. Bölge 7. Sıradan milletvekili adayı Mehmet Hadımi Yakuboğlu'ydu. Yakuboğlu, oy pusulalarına yönelik bir sıkıntı olduğu bilgisini iletmiş, İnce ise böyle bir zamanda YSK Başkanı ile görüşmenin yanlış anlaşılacağını söylemişti.

YORUMLAR 10
  • ayhan 5 yıl önce Şikayet Et
    muharrem kılıçtaroğlunu bir hafta bilemedin 15 gün içerisinde kurultay kararı almaya mecbur bırakamazsan bir hafta bilemedin on beşgün sonra yoksun haberin ola...yükseklere kar yağıyor üşümedinmi sen bu işin sonunu düşünmedinmi olursun bak benden söylemesi..hani seni gazlayanlar varya ilk önce onlar çekilecek arkandan ki çekilmeye başladılar bile))))
    Cevapla
  • Hümanist 5 yıl önce Şikayet Et
    Bana bak Kemal! Baktım Muharrem... Bana düzgün ve doğru bak Kemal! Sana bakamam Muharrem, ey Muharrem! Git sana Amerikalılar usulüne göre baksın Muharrem! Şu anda Cumhurbaşkanlığı külliyesine bakıyorum gözlerim kapalı... Birazdan tak tak ayak ayak sesleriyle Tayyip Erdoğan bi rüzgâr gibi geçecek ahenkli ve ihtişamlı...
    Cevapla
  • Osman 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı daha fazla haber yapıp tirajını yükseltmeyelim beyler. Bırakın unutulsun.
    Cevapla
  • Osmanli 5 yıl önce Şikayet Et
    Fısıldayanın ismi bana onun hangi milletten olduğunu açıkça gösteriyor.
    Cevapla
  • Ramo 5 yıl önce Şikayet Et
    bence bir kısmı değil tamamı tedavi edilmeli bu chdp lilerin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
Demirkubbe'den eksiği yok diyerek açıkladı: işte Türkiye'nin Gökkubbesi!