Filistinli nineden Erdoğan'a duygulandıran çağrı

Filistin’de 88 yaşındaki kadın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek, “Kudüs size emanet. Kudüs'ü kurtarın.” dedi.

Filistinli nineden Erdoğan'a duygulandıran çağrı
Filistinli nineden Erdoğan'a duygulandıran çağrı
GİRİŞ 09.07.2018 11:38 GÜNCELLEME 09.07.2018 11:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Filistinli 88 yaşındaki Emine Abdullah Darviş Kanan, bugün yemin ederek göreve başlayacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a görüntülü mesaj gönderdi.

"TÜRKLER GİTTİKLERİ İÇİN AĞLIYORUM"

Filistinli kadın mesajında, "Ben Emine Abdullah Darviş Kanan, 88 yaşındayım. 1948’de İsrail’in Filistin topraklarını işgal etmesinin ardından ailemle mülteci olarak köyümüzden yola çıktık. Babam Türk ordusunda 40 sene hizmet etmişti, Türk ordusunu adil olduğu için çok seviyordu. Türkler ile Filistinlilerin kanları birbirine karıştı. İngiliz ordusu 1945’te kentimize gelmişti, babam onları gördüğünde çok ağlamıştı. Ona sordum, ’neden ağlıyorsun’ dedim. Babam, ‘Kızım Türkler gittikleri için ağlıyorum.’ dedi bana'' ifadelerini kullandı. 

"KUDÜS SİZE EMANET"

Filistinli kadın, Recep Tayyip Erdoğan’a mesajını ise; ''Kudüs size emanet. Onu yalnız bırakmayın. Hepimiz onu kurtarmak için askeriz. Kudüs Müslümanlara aittir. Erdoğan sizden rica ediyorum Kudüs’ü kurtarın.'' dedi.

YORUMLAR 1
  • ERol Malatya 5 yıl önce Şikayet Et
    Eğer Birgün (ki inşaalla) filistinliler karar alıp referandum yaparak Türkiye (Adil Ülke)ye bağlanmak isterlerse o zaman sorun kökten çözülür.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!