Düğün fotoğrafçısından damada dayak

Sosyal medyada yayılan "Fotoğrafçıdan damada anlamlı dayak" haberi doğrulandı. Fotoğrafçı Facebook hesabından yaptığı açıklamada "Evet maalesef durum bu" ifadelerini kullandı ve "Çocukların saçına duvak takılmaz, kır çiçekleri ile süslenmiş taçlar takılır ancak. Saygılarımla" mesajıyla olayı doğruladı

Düğün fotoğrafçısından damada dayak
Düğün fotoğrafçısından damada dayak
GİRİŞ 09.07.2018 12:34 GÜNCELLEME 09.07.2018 12:35
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Malatya'da düğün fotoğrafçılığı yapan Onur Albayrak, bir düğün için fotoğraf çekimine gittiğinde yaşı küçük görünen geline kaç yaşında olduğunu sordu. Habere göre “15” cevabını alınca da “çocuk gelin fotoğrafı çekemem” diyerek duruma tepki gösterdi. Bunun üzerine damat, anlaşmayı bozduğu gerekçesiyle fotoğrafçı Albayrak ile tartıştı. Israrla çekimin yapılmasını isteyen damat ile fotoğrafçı arasında yaşanan yaşanan kavgada damadın burnu kırıldı.

"HİÇBİR KUVVET BANA..."

 

 

Sosyal medyada paylaşılan haber fotoğraflarının ardından açıklama yapan Onur Albayrak, "İki gündür bu haberi görüp gerek arayan gerek mesaj yazan tüm dostlara teşekkürler. Evet, maalesef durum bu. Keşke yaşanmasaydı ama yaşandı. Bir daha olsa gene "çekmiyorum" der miyim? evet derim. Kimse kusura bakmasın, çocuk gelin de çocuk istismarıdır benim gözümde ve hiç bir kuvvet bana o çocuğun gelinlikle fotoğrafını çektiremez. Çocukların saçına duvak takılmaz, kır çiçekleri ile süslenmiş taçlar takılır ancak. Saygılarımla" ifadelerini kullandı. 

Posta

YORUMLAR 39
  • selam 5 yıl önce Şikayet Et
    adam ünlü olmak istemiş fırsatı kaçırmamış
    Cevapla
  • anlamsız 5 yıl önce Şikayet Et
    erken yaşta evlenmeye karşıyım ama çok geç olması da bazı problemlere neden oluyor. valla bazi insanlar erken olgunlaşıyor ama 15 çok erken yani. 17 18 19 olabilir. ama bazi çocuklarimiz 23 24 yaşinda bile çocuk gibi görünüyor. birde istemediği biri ile evlendirme durumuda var o ayrı bi dert. ben de kız babasıyım allahın izni ile eğer olursa kızım fikren gelişmeden vermem. istemediği birine hiç vermem. yanımda dursun gitmek isteyene kadar. o benim her şeyim.
    Cevapla
  • Engin 5 yıl önce Şikayet Et
    Ellerin dert görmesin adamın dibisin
    Cevapla
  • Gaziantep 5 yıl önce Şikayet Et
    fotoğrafçı sacmalamış
    Cevapla
  • T.C. 5 yıl önce Şikayet Et
    15 nedir ya vallahi yazık günah o çocuk yaşta ne evliliği.manyak anne baba hiç mi evladini düşünmez anlam veremiyorum.Saçma sapan yorum yapanlar var yok parkta orda burda erkeklerle el ele dolasmaktan iyidir falan bilmem ne.bu nasil aptalca savunma ya.adam gibi eğit parkta orda burda erkekle gezmesin birşeyler yapmasin.ama kalkipta 15 yaşındaki çocukta evlendirilmez zulümdür çocuğa.Benim kardesim 19 yaşında daha çocuk gözüyle bakiyoruz.sapkinliginizi mesrulastirmayin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünyanın gözü bu görüşmede! Heniyye Türkiye'ye geliyor
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"