Antalya'da özel bir halk otobüsüne binen yolcu ile şoför arasında yaşanan durak sorma tartışması faciaya sebep oluyordu. Öfkeli yolcu seyir halindeki otobüsün şoförüne yumruk atarken otobüste bulunan yolcuların paniği ise kameralara yansıdı. 

Olay geçtiğimiz gün Antalya'da yaşandı. Edinilen bilgiye göre Antalya Büyükşehir Belediyesi özel halk otobüsüne binen bir yolcu şoföre güzergahtaki durakları sordu. Şoförün "Durak vardır ama bilmiyorum durak harici indiremem" demesi üzerine yolcu "ağabey sen bu hatta çalışmıyor musun?" cevabını verdi.

Şoför "Ağabey ben bu hatta çalışıyorum ama şu anda travma geçiriyorum gözünü seveyim sordun durdun ya" dedi. Şoför, soru sormaya devam eden yolcuya, yolculuk esnasında şoförün meşgul edilmemesi gerektiğini söyleyerek tepki gösterdi. "O zaman yapma bu işi" diyen yolcu, "ben sana insan gibi soru soruyorum" dedi. Bir kez daha yolcunun meşgul etmemesi gerektiğini söyleyen şoför, "21 senedir yapıyorum bu işi" deyince yolcu küfürler ederek otobüsün arkasından gelip direksiyon başındaki şoföre yumruk atmaya başladı. 

Aldığı darbelerle direksiyon başında neye uğradığını şaşıran şoför yumruklara karşı koymaya çalışırken, otobüsün seyir halinde olması sebebiyle yolcular büyük panik yaşadı. Tekme tokat kavga sırasında otobüs şoförü bir ara direksiyonu terk edince panik daha da büyüdü.

Kavga, otobüs seyir halindeyken araç içinde de devam etti. Bu arada durumu fark eden bir yolcu, şoför mahalli boş olan hareket halindeki otobüsü durdurmayı başardı. Yolcuların araya girmesiyle otobüs içindeki kavga sona ererken şoför yolculardan polis çağırmalarını istedi.

Otobüsten inen yolcuyla şoförün kavgası, dışarıda da devam etti. Dışarıdaki yumruklaşma da esnafın araya girmesiyle sona erdi. 

Yorumlar 70 Yorum Var
  • Yorumlar cahilce 12.07.2018 21:44
    Sizin eşiniz çocuğunuz olsaydı ve O araç seyir halindeyken kaza yapsaydı facia olsaydı şöför mü suçlu olurdu yoksa müşterimi giden arabada şöföre yumruk atmak onu orada bayıltabilirdi ve büyük bir kaza olabilirdi sonuna kadar şöför haklı o adam araba sürmekle yükümlü kimse kimseye yumruk atamaz birde giden otobüsteki kişiye bu cinayettir burda nasıl yorumlar yapılıyor biraz mantıklı düşünün velhasıl orada adamı durduracak kimse yok bir kişide mi çıkmaz bizim hayatımızı tehlikeye attın deyip adamı alaşağı etmez buna hayret ettim bu adamı bulup gerekilen ceza verilmeli kaç kişinin Canıyla oynamış yazık yazık bu kadar ucuz olmamalı insan hayatı Türk milleti sirkelenin biraz
  • halil 11.07.2018 21:43
    bende antalyada oturuyorum otobüs şöförlerin işi zor sıcak iklim bide yabancı çok dışardan gelen nerden bilsin mezarı falan durağı tabikide şöfere soracak şöförü döven bence haklı insan gibi cvb vere bilirdi şöför arkadaş döven arkadaş kibar ve efendi birine benziyor neyseki kötü bi durumla bitmemiş geçmiş olsun her ikisinede dediğim gibi antalyada yabancı cok şöförden destek istiyecektir tabikide saygılar
  • Mustafa 11.07.2018 19:47
    yahu burda bile ne kadar cahil insanlar var. Tartışmada soforun haklı olup olmaması ayrı bir konu, seyir halindeki otobusun soforunu dovup herkesin hayatını riske atmak ayrı bir konu. sapla samanı karıştırmayalım lutfen. yolcu tartışmada haklıdır ya da haksızdır. orası cok onemli değil meydana gelen olayda. istersen 100 bin kere haklı ol. seyir halindeki otobusun soforunu dovemezsin. yolcuya haklı diyenlerden birinin yakını o otobuste olsaydı, otobus kaza yapsaydı ve yakınınız yaralansaydı hala yolcuya haklı mı diyecektiniz? olayları biraz daha geniş açıdan düşünmeyi ogrenemedi maalesef toplumumuz..
  • Osman 11.07.2018 08:21
    Kesinlikle tasvip edilecek bir olay değil fakat şoförün üslubu ve sorulara cevap verme şekli yanlış.
  • VATAN 11.07.2018 08:19
    ne şöför haketmiş ne ya adam bir kere sordu emin deyilsen binme yada sorulur
Daha fazla yorum görüntüle