Adnan Oktar'ın şirketlerine kayyum atandı

Bugün gözaltına alınan Adnan Oktar hakkında kara para soruşturması başladı. Oktar'ın mal varlıklarına el konuldu, şirketlerine kayyum atandı.

GİRİŞ 11.07.2018 12:33 GÜNCELLEME 11.07.2018 13:41
Bu Habere 131 Yorum Yapılmış

İstanbul merkezli 5 ilde, Adnan Oktar suç örgütü üyesi oldukları iddia edilen 235 kişinin yakalanması için operasyon başlatıldı. İstanbul'da gözaltına alınan Adnan Oktar'ın ilk sözleri, "İngiliz derin devletinin oyunu" oldu. Oktar'ın bütün mal varlıklarına el konuldu, şirketlerine kayyum atandı.

Emniyet Müdürlüğü, Adnan Oktar suç örgütüne yönelik operasyon başlatıldığını açıkladı.

 

 

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen operasyon kapsamında, 235 şüpheli hakkında gözaltı kararı var.

Polis, kayıtlı birden fazla adresi olan "Adnan Hoca" lakaplı Adnan Oktar'ı gözaltına almak için  Çengelköy'deki villasına gitti. Burada bulunamayan Oktar'ın, yakınlarının haber vermesi üzerine kaçmaya çalışırken Sarıyer'de gözaltına alındığı kaydedildi.  

MAL VARLIKLARINA EL KONULDU

Oktar'ın bütün mal varlıklarına el konuldu, şirketlerine kayyum atandı. Tüm şüphelilerin mal varlığına da el konuldu.

OKTAR'IN İLK SÖZLERİ

Gözaltına alındıktan sonra sağlık kontrolü için Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne  götürülen Oktar, buradaki basın mensuplarına, "İngiiz derin devletinin oyunu bu, iddialar yalan" şeklinde seslendi.

YORUMLAR 131
  • isminiz 5 yıl önce Şikayet Et
    bütün hainlerin cezasının kesilmesini istiyoruz. Böyle haberler gördükçe umutlarım yeşeriyor. Sapkınların, sapıkların, hainlerin cezası kesilmeli.
    Cevapla
  • nabız 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir tane hain kalmayıncaya kadar durmak yok devam
    Cevapla
  • Muhasebeci Kenan 5 yıl önce Şikayet Et
    Herkesi keriz yerine koyup süper zengin olan deli, Şirketleri olan ancak cezai ehliyeti olmayan deli.. Bu işte bir tuhaflık var..
    Cevapla
  • yusuf 5 yıl önce Şikayet Et
    zamani coktan gelmisti . masonlar bu dini itabirsizlastirmak icin görevlendirmisti milyonlar akiyordu güclenince 2. fetö olacakti.. yilanin basi ezilmis
    Cevapla
  • Hacivat 5 yıl önce Şikayet Et
    Masallah polise Insallah 20 sene adnana
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!