Başkan Erdoğan NATO'nun yeni karargahında!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Zirvesi'ne katılmak üzere Brüksel'e gitti. Erdoğan NATO'nun yeni karargahındaki Türk temsilciliğinin de açılışını yaptı. Cumhurbaşkanı daha sonra liderlerle birlikte aile fotoğrafı çektirdi.

GİRİŞ 11.07.2018 14:34 GÜNCELLEME 11.07.2018 16:22
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

Erdoğan, 29 ülke liderinin katılımıyla başlayan NATO Zirvesi'nde yer almak üzere Belçika'nın başkenti Brüksel'deki programa katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi açılış töreni ve aile fotoğrafının çekildiği alana gelirken, yanına gelen ABD Başkanı Trump ile birlikte alana yürüdü. İki lider uzun süre sohbet ederken, aile fotoğrafının ardından resmi törene geçildi. 

Brüksel Havalimanı Askeri Terminal'inden NATO'nun yeni karargahına gelişinde Erdoğan'a, makam aracında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu eşlik etti. 

 

 

Başkan Erdoğan ve Çavuşoğlu'na, NATO'ya üye ülkelerin devlet başkanlarının karargaha giriş yaptığı bölümde Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da katıldı.

Erdoğan, karargaha girişinde Türk ve yabancı basın mensuplarını selamladı. 

AİLE FOTOĞRAFI ÇEKİLDİ

29 ülke liderinin katıldığı zirvede aile fotoğrafı çekildi. Resmi açılış töreni ve aile fotoğrafının çekildiği alana gelişi sırasında Erdoğan'ın ABD Başkanı Trump'la samimi sohbeti dikkat çekti.

- Erdoğan, yeni karargahtaki Türkiye temsilciliğini açtı

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO'nun yeni karargahında, Türkiye'nin NATO Nezdindeki Daimi Temsilciliği'nin resmi açılışını yaptı. 

Erdoğan, açılış kurdelesini Çavuşoğlu ve Akar ile birlikte kesti, ardından delegasyon görevli personelle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkan Erdoğan ve beraberindeki heyet, daha sonra Diplomat Restaurant'ta, devlet ve hükümet başkanları onuruna verilen resepsiyona katıldı.

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 59
  • Realist 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizim başkan R.T. Erdoğan Siyasi ekonomik uluslar arası oyunlardan etkilenmeyen bir lider abd başkanını alt eder yeterki biz dış güçlerin oyunlarına çanak tutmayalım ve birlik olalım.
    Cevapla
  • haber 5 yıl önce Şikayet Et
    cumhurbaskani degil BAŞKAN ERDOĞAN Lutfen!!!:)
    Cevapla
  • Dolar Ned.Yükseldi 5 yıl önce Şikayet Et
    İngiliz Financial Times :“Yatırımcılar Albayrak'ın Hazine ve Maliye Bakanı olmasını iyi karşılamayacaklar” dedi. FETÖ elebaşı Gülen’e de makale yazdırmıştı. Gazetenin köşe yazısı ayırdığı teröristler arasında Karayılan, Salih Müslim ve Hakan Şükür de var. Amerikan Wall Street Journal :piyasaların Mehmet Şimşek’i istediğini, Berat Albayrak’ın gelişinin yabancı sermayeyi Türkiye’den kaçıracağını iddia etti. Amerikan New York Times : Albayrak’ın hazine ve maliye bakanlığına getirilmesi için “finans çevreleri tedirgin olacak” diye yorum yaptı.
    Cevapla
  • Ak yürüyüş 5 yıl önce Şikayet Et
    Artık onlar el pençe duracaklar az kaldı.
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    He ya el pençe duracaklar bir doktora görün
    Cevapla
  • zemheri41 5 yıl önce Şikayet Et
    Chp nin ayağa kalkmadığı lider dünya liderlerini esas duruşa geçiriyor. Dolaylı olarak onlarıda temsil eden böyle bir lidere ne kadar dua etseler az.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı