Erdoğan açıkladı, bir hain daha paketlendi!

Belçika'da iki gün süren NATO zirvesine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan uçakta, gazetecilerle sohbet etti. Erdoğan, yurt dışında yakalanarak Türkiye'ye getirilen FETÖ'cüler hakkında önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan bu konuda bir müjde daha verdi...

Erdoğan açıkladı, bir hain daha paketlendi!
Erdoğan açıkladı, bir hain daha paketlendi!
GİRİŞ 14.07.2018 08:52 GÜNCELLEME 14.07.2018 09:44
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Brüksel temasları hakkındaki soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, özellikle güvenlik güçlerinin yurt dışına firar eden FETÖ'cülerin Türkiye'ye getirilmesiyle ilgili yaptığı çalışmalar hakkında önemli mesajlar verdi.

Başkan Erdoğan FETÖ'cülerin yakalanması ile ilgili ''İçişleri Bakanlığımız var, istihbarat, teşkilat başkanlıklarımız var. Bunları zaten onlar kovalıyor. Bakın Kosova’da da olsa Azerbaycan’da da, Ukrayna’da da olsa yakalayıp getiriyoruz. Ukrayna’dan bir tane daha gelecek. Bunları hep takip ediyoruz. Nereye kaçmış olurlarsa olsunlar, bunları peşlerini bırakmayacağız. Bunlar çözülene kadar, dökülene kadar peşlerindeyiz. Rabbim bizi inşallah bu konuda yalnız koymayacak.'' ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 3
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Reis eğriye eğri doğruya doğru konuşalım, eyvallah paketledik de önemli olan Ukrayna’dan Azerbaycan’dan değil önemli olan Almanya’dan Fransa’dan ABD’den paketleyip getirmek. Oralarda cirit atıyorlar bu hainler.
    Cevapla
  • hharman42 5 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH Yar ve yardımcınız olsun.Ömrünüz uzun olsun. AMİİİN
    Cevapla
  • Fani 5 yıl önce Şikayet Et
    Amin Amin Amin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail resmi televizyonu: "İsrail ordusu Refah'a çok yakında girmeye hazırlanıyor"
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?