Gaziantep’te düştü! İlk açıklama: Ne olduğunu...

Gaziantep'te "roket parçası" olduğu düşünülen enkaz bulundu. Nurdağı Kaymakamı Lokman Düzgün açıklamasında "Ne olduğunu bilmiyoruz. Teknik ekipler enkazı inceleyince sonuç ortaya çıkacak" dedi.

Gaziantep’te düştü! İlk açıklama: Ne olduğunu...
Gaziantep’te düştü! İlk açıklama: Ne olduğunu...
GİRİŞ 16.07.2018 17:33 GÜNCELLEME 16.07.2018 17:33
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinin Hamidiye Mahallesi ormanlık alanında roket parçası olduğu düşünülen enkaz bulundu. Nurdağı Kaymakamı Lokman Düzgün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olaydan yeni haberdar olduklarını ve jandarma ekiplerini bölgeye sevk ettiklerini söyledi.     

Enkazı teknik ekiplerin inceleyeceğini belirten Düzgün, "Ne olduğunu bilmiyoruz. Teknik ekipler enkazı inceleyince sonuç ortaya çıkacak" dedi.     

 

 

Mahalle Muhtarı Süleyman Arslan ise enkazın köylüler tarafından bulunduğunu ve kendisine telefonla haber verildiğini ifade etti.

Konuyu kaymakamlık ve jandarmaya bildirdiğini dile getiren Arslan, "Enkazın roket parçası olduğunu düşünüyoruz. Jandarma ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi aldı. Teknik ekip bekleniyor" diye konuştu.  

KAYNAK: AA
YORUMLAR 37
  • Mehmet KAYIŞ 5 yıl önce Şikayet Et
    el yapımı roket: kanatları kaynakla tutturulmuş. patlayıcı başlık kısmı havada patlamış, roket yakıtını taşıyan kuyruk kısmı sağlam olarak yere düşmüş.
    Cevapla
  • Danismend 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen hiç kanat boyu 1,5-2 metre olan el yapımı roket gördün mü? Anadolu Ajansındaki görüntülere bakın ondan sonra yorum yapın.
    Cevapla
  • HARUN 5 yıl önce Şikayet Et
    çin uydusuna ait bir parça olabilir mi. geçenlerde düştü düşecek deniyordu.
    Cevapla
  • özkonyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    ooooo düşeli ay oldu ve
    Cevapla
  • B.Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Geçenlerde Çine ait kullanılmayan bir uydu düşecek diyorlardı. Düşebileceği yerler arasında Türkiye de vardı belki ona ait bir parçadır.
    Cevapla
  • Uzm. 5 yıl önce Şikayet Et
    Adana taraflarında da bir yahudi jetine ait yakıt deposu bulunmuştu. Hava radarlarımız ne yapıyor? ABD kürecik radarının bir tenis topunu bile görebildiğini iddia ediyordu İran'ı korkutmak için? Bize neden bilgi vermiyor? Roket düştü de enkazı bulunmadan haberimiz bile olmadıysa vah ki vah. Ya bir de radyoaktif ya da kimyasal olsaydı?
    Cevapla
  • sEgAment 5 yıl önce Şikayet Et
    sanayide yapılmış rokete benziyor :)
    Cevapla
  • gokhan 5 yıl önce Şikayet Et
    seni de 200 bin metreden aşağıya bırakalım, mutfakta yapılmış yemek gibi olursun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?