Mersin’de koca dehşeti! Karısını 4.kattan attı

Mersin’in Silifke ilçesinde cezaevinden izinli çıkan kocanın, eşini 4. kattan attığı iddia edildi.

Mersin’de koca dehşeti! Karısını 4.kattan attı
Mersin’de koca dehşeti! Karısını 4.kattan attı
GİRİŞ 17.07.2018 09:56 GÜNCELLEME 17.07.2018 09:57
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Mersin'in Silifke ilçesinde 4. kattan düşen bir kadın hayatını kaybetti. Genç kadını attığı ileri sürülen kocası gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, cezaevinden izinli çıkan Onur Can (34) ile eşi Süreyya Can (27) arasında Atik Mahallesi'ndeki evlerinde bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışma sonucunda eşi tarafından 4. kattan atıldığı iddia edilen Süreyya Can olay yerinde hayatını kaybetti. Onur Can ise gözaltına alındı.

 

 

Olay yerine gelen cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Süreyya Onur'un cesedi cenaze nakil aracıyla hastane morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Çiftin Ercan (9) ve Nazlı (10) isimli iki çocuğu olduğu öğrenildi.

YORUMLAR 8
  • Asım 5 yıl önce Şikayet Et
    Nite idam gelmiyor
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam izinli hapisten çıkıp karısını öldürmüş. Eğer af çıkarsa bunun gibi binlerce daha cinayet olur. Af isteyenler bunları düşünüyorlar mı acaba?
    Cevapla
  • acilendedik 5 yıl önce Şikayet Et
    idam olmadı sürece çok kişinin canı yanacak cezaevinden çıkıp başkasını öldürecek çıkacak başkasını öldürecek yine girecek çıkacak başkasını öldürecek bu böyle milyarlarca devam edecek ama idam olsa milyarlarca insan yaşayacak sapıklara idam
    Cevapla
  • selam 5 yıl önce Şikayet Et
    bu eşkıyaları dışarı salarsan cinayetlerin sonu gelmez
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Asıl KATİL KİM? Bu tutuklu olan KATİL'mi geröek KATİL, yoksa "mahkum Hakları" diyerek suçlulara her türlü hakkı verenlermi"gerçek KATİL"? Bu katili izinli olarak salmasalardı bu kadıncağız şu anda yaşıyor olmayacakmıydı? Yaşıyor olacaktı. O zaman asıl katil tutuklanmalı. Allah hepsinden hesap soracak inşallah.Hala AF çıkmasından bahsedenler vicdanınız rahatmı? Bunlarmı KADER MAHKUMU?
    Cevapla
  • yahya özbey 5 yıl önce Şikayet Et
    Ey şeriat neredesin ey islam dininin emir ve yasakları seni bekliyoruz ey kısas hükmü seni bekliyoruz , Ya Rabbi emirlerini bekliyoruz , Ey rahmet ve merhamet dini ey zalime cezasını anında buyuran adalet dini seni bekliyoruz... Kader birdir asla değişmez !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?