Şanlıurfa'da dehşete düşüren görüntüler!

Şanlıurfa'da, anahtarını evde unutan kadın, beline ip bağladığı küçük çocuğunu çatıdan balkona sarkıtarak, eve soktuktan sonra kapıyı açtırdı. Çevredekiler onları büyük bir korkuyla izledi.

Şanlıurfa'da dehşete düşüren görüntüler!
Şanlıurfa'da dehşete düşüren görüntüler!
GİRİŞ 17.07.2018 18:16 GÜNCELLEME 17.07.2018 18:45
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Olay, Siverek ilçesine bağlı Fırat Mahallesi'nde meydana geldi. Apartmanın 5’inci katında oturan, ismi öğrenilemeyen kadın, evde unuttuğu anahtarını almak için tehlike bir yöntem kullandı. 5- 6 yaşlarındaki çocuğunun beline ip bağlayan kadın, çatıdan balkona sarkıttı.

Bu sırada korku yaşayan ve çığlıkları duyulan küçük çocuk, balkona inmeyi başarıp, eve girdikten sonra annesine kapıyı açtı. Komşular tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntüler, sosyal medyada paylaşıldı. Görüntüleri izleyen sosyal medya kullanıcıları, çocuğunun hayatını tehlikeye sokan kadına tepki gösterdi. 

 

 

YORUMLAR 21
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Çilingir 100 tl çocuk yapmak bedava sorun yok herşey kontrol altında.Adamlar yedek anahtar yaptıracagına yedek çocuk yapıyor naapsın.
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamlar soysuz, katil, canavar ya. Vicdan denen, Allah korkusu denen bir düşünce yok. Allh kahretsin.
    Cevapla
  • doğulu 5 yıl önce Şikayet Et
    hanımefendi sen önce kendi kültür seviyene bak doğu ve güneydoğulu kadınlar eminimki sen orda çalışırken sana annelik ablalık yapmıştır doğru bu yönden biraz cahiliz herkesi kendimiz gibi iyi sanıyoruz
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Ortadaki yanlışı kavmiyetçilik yaparak sahiplendikçe bu cahillik nesiller boyu devam eder. Aka ak denir, karaya kara! Ben de Osmaniyeliyim ve doğu ve güneydoğuda cahil annelerin çocuklarına verdiği zarar had safhada. Batıdaki gibi bilinçli anne sayısı az. Yanlışı kabul edersek çözüm buluruz.
    Cevapla
  • doğan 5 yıl önce Şikayet Et
    en güzelini yapmış uzaydan astronot mu çağırsaydı
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Böyle yaparak Azraili çağırmış! Üremek kolay nasılsa yeniden doğurur değil mi!? Kurban olayım şu cahilliği savunmayın. Çocuk Allah'ın emaneti. Devlet sormasa bile ALLAH SORACAK! Var mı ötesi?
    Cevapla
  • orhan iys 5 yıl önce Şikayet Et
    Çilingire astronot mu deniyor ?
    Cevapla
  • Ibrahim 5 yıl önce Şikayet Et
    Savcilar goreve lutfen .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!