Ünlü sanatçının yeğeni gözaltına alındı

Ünlü oyuncu Şener Şen'in yeğeni olduğu belirtilen Aslı Süme Efeoğlu, Adnan Oktar ve grubu operasyonu kapsamında gözaltına alındı

GİRİŞ 17.07.2018 22:27 GÜNCELLEME 18.07.2018 08:35
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Adnan Oktar'a düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınanlar arasında ünlü oyuncu Şener Şen'in yeğeni Aslı Süme Efeoğlu'nun da olduğu öğrenildi. 

İstanbul polisinin geçtiğimiz günlerde Adnan Oktar'a yönelik düzenlediği operasyon kapsamında Adnan Oktar dahil çok sayıda kişi gözaltına alınmıştı. İlk gün yapılan operasyonla gözaltına alınanlar arasında ünlü Sanatçı Şener Şen'i yeğeni Aslı Süme Efeoğlu'nun da gözaltına alındığı bilgisine ulaşıldı. 

Öte yandan edinilen bilgiye göre haklarında gözaltı kararı bulunan 106'sı kadın 235 şüpheliden şu ana kadar 105'i kadın 187'si yakalandı. Diğer 48 kişinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi. 

YÖNETİCİ POZİSYONUNDA

Polis tarafından yapılan soruşturmada, Efeoğlu’nun iddialara göre , Adnan Oktar grubunda yönetici pozisyonda olduğu belirtiliyor. Yönetici bacı olduğu iddia edilen Efeoğlu, bacılar ve kız kardeşler grubunun tamamından sorumlu olduğu belirtiliyor. Efeoğlu’nun uzun süredir Oktar grubunda yer aldığı öğrenildi.

 

 

 

YORUMLAR 9
  • Akın 5 yıl önce Şikayet Et
    Adnanın varsa kasetlerini yayınlasınlar millet kim olduğunu görsün.
    Cevapla
  • YEŞİL 5 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkeni ekmeği tuzu gözünüzden gelir inşallah yerinden kalkan çete bu ne ya yok şucu yok bucu menfati kesilince ülkeye saldırmaya başlıyorlar yılanın başını küçükken ezmek lazım
    Cevapla
  • Mahmut Akar 5 yıl önce Şikayet Et
    Sabetaycı münafıklar yavaş yavaş derdest ediliyorlar..
    Cevapla
  • asi 5 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl bir ülkede yaßıyoruz!!
    Cevapla
  • Pelin 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu yahudi hainler, feöcülerde dahil ne kadar kibirli duruyorlar!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu
Başkent'te kazanan çıkmadı! İlk finalist Dolmabahçe'de belli olacak