Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan Oktar açıklaması

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, gözaltında bulunan Adnan Oktar için, “Dengesi bozulmuş bir insan” değerlendirmesinde bulunmuştu.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan Oktar açıklaması
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan Oktar açıklaması
GİRİŞ 18.07.2018 07:28 GÜNCELLEME 18.07.2018 07:28
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, gözaltına alınan Adnan Ortar’la ilgili daha önce çeşitli uyarılarda bulunmuş ve onu dengesiz biri olarak tarif etmişti. Oktar ve çetesine, en büyük tepkiyi gösterenlerden biri olan Prof. Erbaş, bu grubun televizyon yayınlarından uzak durulmasını istemişti. “Tüylerimizi diken diken eden, zaten bakmak da doğru değil öyle bir kanala” diyen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Ali Erbaş, “Ama o televizyonu kapatma yetkisi Diyanet İşleri Başkanlığı’nda değil. Yetki kimdeyse onun kapatması lazım. İnşallahlar, maşallahlar havada uçuşuyor. Dini birtakım referanslar ve orada dansöz oynatıyorsun böyle bir şey olabilir mi” diye sormuştu.

Prof. Erbaş, Adnan Oktar’a ilişkin de çarpıcı tespitlerde bulunmuştu: “Bu kişi vaktiyle Yahudilik- Masonluk kitabını hazırlayan bir grubun başındaydı. Şimdi kendisinin mason olduğunu söylüyor. Yahudilere ve masonlara hakaretten ceza aldı. 80’li yıllarda ben çok iyi biliyorum Atatürk’e hakaretten cezaevinde kaldı ama şimdi en büyük Atatürkçü olarak kendisini söylüyor. Dengesi bozulmuş bir insan.”

YORUMLAR 18
  • Bayram 5 yıl önce Şikayet Et
    Oktar icin ne yaptin yakalanınca konus senide gorucez......
    Cevapla
  • Şanlıurfalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Oktar denen şahsın dansöz oynatmasını tasvip etmiyoruz ve etmediğinizi görüyoruz ama sayın başkan, ilahiyat mezunlarımızın da kadın erkek karışık dans etmelerine de ses çıkarmanızı bekliyoruz. Daha ötesini yapacağınızı zaten beklemiyorum. Ya onlara maneviyat aşılayın yada mezun etmeyin.
    Cevapla
  • Diyarbakırlı 5 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlarda sayın başkan için daha önce nerdeydiniz diyorsunuz.. zaten başkan daha önce söylemişti bu sözleri
    Cevapla
  • Turan 5 yıl önce Şikayet Et
    Operasyondan önce söylemek tavşana kaç demek olmaz mıydı,, peki neden şimdi operasyon derseniz o da Devletimiz ancak temizlendi,, hatta bazı hainlerin olduğu bile hâlâ aşikar,,
    Cevapla
  • Kâmil 5 yıl önce Şikayet Et
    Şimdiye kadar nerelerdeydin başkan?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi
Türk SİHA'lar başrolde: Türkiye, Afrika ülkelerinin devlet gücünü artırıyor!