Adnan Oktar bağlantısı olan Aslı Süme Efeoğlu kimdir? Detaylı hayatı...

Aslı Süme Efeoğlu, Suç Örgütü Lideri Adnan Oktar ve örgütün diğer üyelerine düzenlenen operasyon kapsamında Adnan Oktar ile bağlantısı olduğu tespit edildi. Şener Şen'in yeğeni olduğu ifade edilen ve polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınan Aslı Süme Efeoğlu kimdir?

Adnan Oktar bağlantısı olan Aslı Süme Efeoğlu kimdir? Detaylı hayatı...
Adnan Oktar bağlantısı olan Aslı Süme Efeoğlu kimdir? Detaylı hayatı...
GİRİŞ 19.07.2018 08:53 GÜNCELLEME 19.07.2018 09:36

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele tarafından Suç Örgütü Lideri Adnan Oktar ve örgütün diğer üyelerine yönelik İstanbul merkezli beş ayrı ilde büyük bir operasyon düzenlenerek, Aslı Süme Efeoğlu olmak üzere ''örgütle bağlantısı olduğu tespit edilen'' pek çok isim yakalanarak gözaltına alındı. Polis ekiplerince Adnan Oktar’ın merkezi yeri ve ‘’Dragos’’ ismini taşıyan villaya, canlı yayınların düzenlendiği A9 TV'ye, iş yerlerine ve lüks araçlara gerçekleştirilen baskın sonrasında 187 kişinin gözaltına alındığı operasyon kapsamında Aslı Süme Efeoğlu’nun da Adnan Oktar’la bağlantısının olduğu tespit edildi. Peki, Şener Şen'in yeğeni olduğu ifade edilen, Adnan Oktar örgütünde yönetici pozisyonunda görev alan ve polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınan Aslı Süme Efeoğlu kimdir? İşte, ''Yönetici Bacı'' olduğu öne sürülen ve 24 yıldır örgütte yer aldığı belirtilen Aslı Süme Efeoğlu hakkında detaylı bilgiler...

ASLI SÜME EFEOĞLU KİMDİR? DETAYLI HAYATI...

 

 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele tarafından Adnan Oktar ile bağlantısı olduğu tespit edilerek yakalanarak gözaltına alınan Aslı Süme Efeoğlu, Suç Örgütü Lideri Adnan Oktar'ın grubunda ''Yönetici'' konumda görev icra ettiği saptanmıştır. Aslı Süme Efeoğlu, Notre Dame de Sion kolejini bitirmesinin ardından üniversite eğitimini  İstanbul Üniversitesi’nde Çalışma Ekonomisi bölümünden tamamlayarak mezun oldu. Usta sinema sanatçısı Şener Şen'in dayısı olan ve 24 yıl boyunca Adnan Oktar örgütünde yer aldığı bilgisine ulaşıldığı Aslı Süme Efeoğlu, örgütte ''Yönetici Bacı'' olarak faaliyetlerini yürüttüğü öne sürüldü. Öte yandan kamuoyu tarafından merak ve araştırma konusu haline gelen Aslı Süme Efeoğlu'nın örgütte bacılar ve kız kardeşler grubunun tamamından sorumlu olduğu ifade edilmektedir.

aslı süme

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor