Oktar operasyonunda ikinci dalga yolda

'Adnan Hoca' olarak bilinen Adnan Oktar ve grubuna yönelik yapılan soruşturmanın ikinci dalgası yolda.

GİRİŞ 18.07.2018 16:44 GÜNCELLEME 18.07.2018 17:45
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Büyük bir gizlilik içinde yapılan operasyonun deşifre olmaması için az sayıda polisle çalışıldığı ve önümüzdeki günlerde daha geniş çaplı operasyonla şüpheli sayısının artacağı öğrenildi.

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, 11 Temmuz'da Adnan Oktar ve grubuna yönelik düzenlenen operasyonun deşifre olmaması için büyük bir gizlilik içinde yürütüldüğü ortaya çıktı.

Operasyon bilgisinin çok az polisle paylaşıldığı ve yardım alınan kurumların da sınırlı sayıda tutulduğu öğrenildi. Büyük bir gizlilikle yapılan ve 187 kişinin gözaltına alındığı operasyonun ileriki günlerde ikinci dalgasının yapılacağı ve şüpheli sayısının daha fazla artabileceği belirtildi.

 
YORUMLAR 15
  • FARKINDAYIZ 5 yıl önce Şikayet Et
    Yabancı istihbaratlar hedef seçtikleri bir ülkede seçtikleri bir organizasyona sızıp onu nasıl dönüştürdüğünü, kendi amacına uygun kullanabildiğini yine görmüş olduk. Bu organizasyonlar bir şirket, bir parti, bir cemaat, bir terör örgütü hatta bir devlet bile olabilir. Madem hedefteyiz o halde her kuruluş, her parti, her sivil örgüt ve her cemaat kendi içini tekrar tekrar kontrol etmeli ve yolundan, aslından ne kadar sapma olduğuna bakmalı. Devlet bunun bilincinde olarak yabancı istihbaratların kukla, avatar olarak kullanabileceği ne kadar yapı varsa, bunların patlak vermesini beklemeden hepsini tekrar tekrar gözden geçirmeli. Çünkü patlayan her yapı, ardında koca bir enkaz bırakıyor.
    Cevapla
  • stvr 5 yıl önce Şikayet Et
    Şu mossad ajanına HOCA demeyin.
    Cevapla
  • Vatandaş-65:Vanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    Nihayet devlet gereğini yapıyor. Artık böyle gruplar memlekette rahat cirit atamayacaklar. Bundan sonra devlet milletinin huzuru, refahı,güvenliği için ne gerekiyorsa yapacaktır. Devlet millet içindir vardır. Yeni sistem bunun için vardır. Bundan sonra hiç kimse milletten üstün değildir, Bundan sonra gerçek devlet milletini koruyacak, engeller kalmayacak. Rabbim Yeni Sistemin mimarı olan Büyük Lider Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan razı olsun.
    Cevapla
  • Gerek yok 5 yıl önce Şikayet Et
    Buna manevi evladımdır deyip kadınlara elini öptüren baba ve kardeşlerini de yoklamak lazım...
    Cevapla
  • baba 5 yıl önce Şikayet Et
    Üst akıl ingiliz derin devletinin dünyaya yaydığı ekonomik krizin ve terörün çözümü bir lider etrafında toplanarak islam birliğini kurmaktır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı
Sahipsiz köpekten kaçarken düşen genç kızın ayağı kırıldı