FETÖ ve Sisi'nin bağlantısı ortaya çıktı

Diyanet İşleri eski Başkanı Mehmet Görmez katıldığı televizyon programında Mısır'da Sisi yönetimi ve FETÖ ile ilgili açıklamalar yaptı.

GİRİŞ 19.07.2018 08:41 GÜNCELLEME 19.07.2018 09:02
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Mehmet Görmez darbeci Sisi'nin çocukları ve torunlarının FETÖ'nün Mısır'daki Selahaddin Koleji'nde okuduğunu belirtti. 

Görmez, "FETÖ 1960 darbesinden sonra doğmuştur. 1980 darbesinden sonra gelişmiştir. 28 Şubat darbesinden sonra devlete yerleşmiştir" dedi.

 

Mehmet Görmez, Mısır darbesine değinerek Sisi'nin çocukları ve torunlarının FETÖ'nün Mısır'daki Selahaddin Koleji'nde okuduklarını açıkladı. Mehmet Görmez, dinlemelere atıf ile, ''Mısır müftüsü ile görüştükten 15 dakika sonra FETÖ'cü Mustafa Özcan arayarak onunla buluşacağımı bildiğini söyledi. Bana Mısır'ın darbecisi Sisi'nin torunları FETÖ'nün Mısır'daki Selahaddin Koleji'nde okuduğunu söyledi, aradıklarında Sisi'yi öve öve bitiremediler" dedi.

YORUMLAR 20
  • Merve 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah belasını versin
    Cevapla
  • erhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Peki sizin çocuklarınız hangi okulda okudu?
    Cevapla
  • Muhasebeci Kenan 5 yıl önce Şikayet Et
    turkiyede dunyadaki lobi calismalarini guclendirmeli
    Cevapla
  • bugün ayın 24 ü 5 yıl önce Şikayet Et
    ama fetö mağdur amma bunları hükümet besledi büyüttüydü diyenler anlatılanları dinleyin ve aklınızı kullanın. her yere nüfuz etmiş bir yapı Başkan telefon la konuşuyor 15 dk sonra sen Mısır müftüsüyle görüşecekmişsin diyorlar nerden biliyon biz biliriz diyorlar anlayacağınız bu örgüt devleti tamamen sarmış ve ahtapot gibi kollarının arasına almışken reis olmasa idi şimdi bizde Suriye gibi hatta daha beter halde olurduk. Allah için kimin bilgisi duyumu varsa savcılara gitsin bildiklerini anlatsın.
    Cevapla
  • vatoz 5 yıl önce Şikayet Et
    Uluslararası teröristler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı