Çocuk istismarı suçlamasına dair Adnan Oktar'dan şaşırtıcı ifade...

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla birlikte; Suç Örgütü Lideri Adnan Oktar ve örgütün diğer üyeleri, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak göz altına alındı. Çocuk İstismarı başta olmak üzere, pek çok ağır suçtan hakkında soruşturma başlatılarak yargılanan Adnan Oktar şaşırtıcı ifadeler kullandı.

Çocuk istismarı suçlamasına dair Adnan Oktar'dan şaşırtıcı ifade...
Çocuk istismarı suçlamasına dair Adnan Oktar'dan şaşırtıcı ifade...
GİRİŞ 20.07.2018 09:07 GÜNCELLEME 20.07.2018 09:07
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

11 Temmuz 2018 tarihinde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın verdiği talimat doğrultusunda; Suç Örgütü Lideri Adnan Oktar ve örgütün diğer üyeleri, İstanbul Emniyet Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından İstanbul merkezli beş ayrı ilde gerçekleştirilen operasyon sonrasında yakalanarak göz altına alındı. Bu gelişmesinin akabinde, Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu’nca başlatılan soruşma kapsamında yakalanarak gözaltına alınan Adnan Oktar ile birlikte örgütün diğer üyelerinden 157 kişi de tutuklanarak ceza evine gönderildiği bilgisine ulaşıldı.

Adnan Oktar'ın bilinmeyen gizli hastalığı! Adnan Oktar askerlik yaptı mı?

 

Aynı zamanda açılan soruşturmayla birlikte diğer şüpheli şahısların mahkemedeki sorgusu devam ederken, 13 şüpheli şahsın da adli kontrol koşuyla serbest bırakılmasına yönelik karar alındı. Öte yandan yapılan soruşturmanın ardından Çocuk İstismarı ve birçok farklı suçtan ötürü  tutuklanması talebiyle hakimliğe sevk edilen Adnan Oktar şaşırtıcı ifadeler kullandı. Çocuk İstismarı suçundan yargılanması sonrasında ilk kez açıklamada bulunan Adnan Oktar, hakkında çıkan suçlamaları kesin bir dille reddederek iftiradan ibaret olduğu ve suçsuz olduğu şeklinde ifadelere yer verdi. İşte, o açıklamalar...

Adnan Oktar'ın yakalanan kediciği Tülay Kumaşçı kimdir? Hayatı...

ÇOCUK İSTİSMARI SUÇUNDAN YARGILANAN ADNAN OKTAR'DAN ŞAŞIRTICI İFADE...

Çocuk istismarı başta olmak üzere, aralarında pek çok ağır suçtan yargılanan Suç Örgütü Lideri Adnan Oktar operasyon sonrası suçsuz olduğuna dair açıklamalar gerçekleştirerek; Bu kız çocuklarına tecavüz olaylarını ise kesinlikle kabul etmiyorum. Bu da iftiradır. Buna aşırı bir abartı yapılmaktadır. Kız çocuklarının ailelerine 50 bin TL para vererek onları aldığımıza dair iddialar vardır. Halbuki ben hayatımın her evresinde dikkatli olduğu gibi kız çocukları konusunda da son derece dikkatli olarak ilişki kuran bir kişiyimdir. O bahse konu küçük kızla annesi ile birlikte geldi. Ancak eve almadım, bahçede görüştük gönderdim. Bu iftiraları kabul etmiyorum. Atatürkçü milliyetçi bir kişiyim. Suçsuzum serbest bırakılmayı talep ediyorum” şeklinde ifadelere yer verdi.

Adnan Oktar'ın suçlarının tam listesi kesinlik kazandı! Korkunç tablo...

adnan oktar

YORUMLAR 2
  • Kasim 5 yıl önce Şikayet Et
    Kibrin viravunluğun yüznden okunuyodu allah senin gibileri sevmiyor eninde sonunda zelil ediyor oynamaya devam tam gaz
    Cevapla
  • can 5 yıl önce Şikayet Et
    bu adam 40 senedir çocuk istismarı yapıyor.. bunlara buzamana kadar göz yumanlarıda içeri atmalı..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Devlet Bahçeli: İran-İsrail gerilimi tiyatrodur
Beşiktaş'ın yeni hocası belli oluyor! İşte öne çıkan isim