Giresun'dan acı haber: 1 asker şehit oldu

Giresun'un Doğankent ilçesi kırsalında, PKK'ya yönelik operasyon yürüten birlikteki bir asker, iddiaya göre ormanlık alan içerisinde terörist sanılarak zırhlı araçtan açılan ateş sonucu ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan asker şehit oldu.

Giresun'dan acı haber: 1 asker şehit oldu
Giresun'dan acı haber: 1 asker şehit oldu
GİRİŞ 20.07.2018 03:04 GÜNCELLEME 20.07.2018 03:04
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Olay gece saatlerinde Doğankent ilçe kırsalında meydana geldi.

Terör örgütü PKK'ya yönelik arama tarama faaliyeti yürüten Giresun Jandarma Bölge Komutanlığı'na bağlı birlikteki bir asker, iddiaya göre tuvalet ihtiyacı için ormanlık alana gitti.

Bu sırada askeri birliğin güvenliğini sağlayan kobra tipi zırhlı araçtaki askerler ormanlık alanda hareketlilik fark etti, bölgeyi ateş altına aldı.

Olayda ormanlık alana giden asker isabet eden kurşunlarla ağır yaralandı. Olayın fark edilmesi üzerine hastaneye kaldırılan asker kurtarılamayarak şehit oldu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • Uzman 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu zirhli arac eksik uretilmis. Kendi birligine ait askerin lokasyonunu tespit etmesi lazim. Dost-dusman ayrimi yapmadan rastgele ates ediyorsa ustundeki duzenek, sadece ates etmeye yonelik. Oysa ates menzilindeki hedefi once elektronik olarak tanimasi lazim.cok basit. Eldeki silahla tanistirmak. Askeri migferlere entegre kit yerlestirmek! Ve cok kolay ama arac ARGE uzmanlarinca uretilmezse Boyle trajedi olur!
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Nasil.böyle bir hata yapılır giderken haber vermedimi yazık ALLAH RAHMET EYLESİN sebeb olan askerlerimiz içinde çok zor bir durum çok üzüldüm ALLAH MUHAFAZA EYLESİN
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeni KDV düzenlemesi! Bakan Şimşek'ten açıklama: Artış yapmadık
İsrail Gazze'de soykırım yapması için PKK'yı da getirmiş! Katliam ortaklığı ifşa oldu