Kayseri Kayseri Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Metin Tanrıver: “Hiçbir kimseye, örgüte ve hele hele hiçbir cemaate ya da tarikata, şıha, şeyhe bağlı olmayacaksınız. Bağlı olacağınız tek yer vardır, o da devlettir, devlet.”

Kayseri Polis Meslek Eğitim Merkezinde 21. dönem mezuniyet töreni yapıldı. Törende konuşan Kayseri Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Metin Tanrıver, okuldan mezun olan öğrencileri cemaat ve tarikatlara bağlı olmamaları konusunda uyardı.

Polis Meslek Eğitim Merkezinde, 21. dönem mezuniyet töreni polis okulu spor salonunda yapıldı. Çok sayıda velinin, yeni mezun polislerin yakınlarının katıldığı törene, Kayseri Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Metin Tanrıver, Polis müfettişleri ve öğretmenler de katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan mezuniyet töreninde konuşan Kayseri Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Metin Tanrıver, genç polislere "Öncelikli olarak dürüst olacaksınız. Kimsenin hakkını yemeyeceksiniz. Hakkınızı ve haddinizi bileceksiniz" dedi.

"TANRIVER: HİÇBİR CEMAATE YA DA TARİKATA, ŞEYHE BAĞLI OLMAYACAKSINIZ"

Metin Tanrıver konuşmasının devamında çarpıcı ifadelerde bulundu. Tanrıver genç polislere seslenerek "hiçbir kimseye, örgüte ve hele hele hiçbir cemaate ya da tarikata, şeyhe bağlı olmayacaksınız. Bağlı olacağınız tek yer vardır, o da devlettir. Hiçbir kimseye, devlete el kaldırtmayacaksınız, devlete laf söyletmeyeceksiniz. Devlete yan baktırmayacaksınız. Devlete isyan eden hainleri, topyekun imha edeceksiniz." dedi.

Dönem birincisinin kütüğe isim çakmasının ardından, polis okulundan mezun olan 622 polis okulu öğrencisi, üzerinde Türkiye Cumhuriyet Anayasası ve tabancası bulunan masa üzerine ellerini koyarak yemin etti.

Yorumlar 57 Yorum Var
  • Serdar 23.07.2018 10:08
    Ondan sonrada polis ler kapı kapı kaçacak yer ararken ehli sünnet şeyhlere gönül verenler darbecilere karşı tankların önüne çıksın şehit olsun gerçi herkese nasip olmaz ancak dunyada kalan yakınlarına maaş bırakabilir .Bir zaferden fitne çıkarmak bu kadar alçalmak kime yakışır yazık yazık ...Biz Allah için sevdik ve taşıyacaz bayrağımızı bugün makamına güvenip dile gelenler nerde?Baki olan Allah aciz bırakmadı mı ...
  • Fatih 22.07.2018 00:38
    Okadar cemaat tarikat var internet den araştırın hepsi birbirini kötülü yor hepsi kendilerini o övüyor internet den araştırın ne kadar tehlikeli ler kendilerine kül köle arıyor lar
  • HALİD BİN VELİD 21.07.2018 23:25
    Sayın Emniyet müdürüne, Hacı Bayramı Veli ve Fetihler Fatihinin Akşemseddin’ini nasıl anladığını sormak lazım.. :)
  • Osmanlı sultanı 21.07.2018 13:41
    Tamam hiç bir örgüte cemaate bağlı olmasınlar.. Önce Allah'a sonra vatana bağlı olsunlar..
  • Polat türk 21.07.2018 13:23
    Anadoludaki ehlu sünnet olan tüm kesimler Selçuklu ve Osmanlıda saygı ve hürmet görmüşlerdir. Bunlar bir müdürün ağzına bırakılmamalı, bu ülkenin omurgasına laf söylemek bunun haddi değil. Sessiz kalanlarada üzülüyorum.
Daha fazla yorum görüntüle