'Gardaş' darbeyi fena indirdi! Büyük işler dönüyor

Azerbaycan Büyükelçisi Hazar İbrahim, geçen hafta MİT tarafından paketlenerek Türkiye'ye getirilen ve "Azerbaycan'ın kasası" olarak bilinen FETÖ'cünün yakalanmasını, Türkiye ile gerçekleştirilen ortak operasyonlarının buzdağının görülen kısmı olduğunu söyledi.

'Gardaş' darbeyi fena indirdi! Büyük işler dönüyor
'Gardaş' darbeyi fena indirdi! Büyük işler dönüyor
GİRİŞ 20.07.2018 10:36 GÜNCELLEME 20.07.2018 10:46
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Azerbaycan'ın Ankara Büyükelçisi Hazar İbrahim, Türkiye ile Azerbaycan arasından ortak yürütülen FETÖ operasyonları hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Daily Sabah'tan Yunus Paksoy'a röportaj veren Azeri elçi, Türkiye ve Azerbaycan arasındaki yakın ilişkiye vurgu yaparak, "İlgili hükümet kurumları arasında yakın bir ilişki var. Suç işleyenler derhal ele geçiriliyor ve iade ediliyor. Böyle durumlarda, suç işleyen FETÖ üyeleri derhal Türkiye'ye iade edilecektir" dedi.

 

 

MİT'İN PAKETLEDİĞİ "AZERBAYCAN'IN KASASI"

Hazar İbrahim, geçtiğimiz hafta Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından yürütülen bir operasyonda, Bakü'de terör örgütü adına inşaat sektöründe paravan faaliyet yürüten "Avro 2000" firmasının sahibi olan ve "Azerbaycan'ın kasası" olarak bilinen FETÖ'cü İsa Özdemir'in yakalanması hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

Her ülkede de operasyonun büyük yankı uyandırdığını kaydeden İbrahim, operasyonun buzdağının sadece görünen yüzü olduğunu söyledi. Azerbaycanlı elçi, "Türkiye’ye getirilen FETÖ’cü işin sadece görünen kısmı, arka planda büyük hacimde işler yürüyor" dedi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 10
  • günaydın 5 yıl önce Şikayet Et
    Mit birazda Cemil ve Karayılan itlerini paketlemeye yoğunlaşsın.Adamlar ellerini kollarını sallayarak yaşıyor.Mitin başarısı bu iki teröristi geberttiğinde ortaya çıkar.Ne yani bu adamlar dokunulmaz mı?
    Cevapla
  • esas 5 yıl önce Şikayet Et
    Kendi adamları vuracak onları
    Cevapla
  • Tuna. Aydin 5 yıl önce Şikayet Et
    Güzel . memnun kaldım
    Cevapla
  • E.k 5 yıl önce Şikayet Et
    Cografya isimleri millet ismi gibi algilaniyor azerbaycana azeri ozbekistana ozbek kazakistana kazak kirgizistana kirgiz kurdistana kürt vb ornekler zaman icinde farkli halklar gibi algilanip insanlari ayristiriyor. Bu saydığım insanlar halklarin hepsi ayni yani TÜRK.
    Cevapla
  • AKINCI 1453 5 yıl önce Şikayet Et
    anayurt marsi herseyi anlatiyor : Özbek, Türkmen, Uygur, Tatar, Azer bir boydur. Karakalpak, Kırgız, Kazak bunlar bir soydur. Özbekistan, Türkmenistan diye kurmuşlar,Anayurdum Türkistan’ı bölüp koymuşlar. İnanmayın, aldanmayın ey Türk yiğitler.Kırk asırlık tarihe sahip olan Türkler.
    Cevapla
  • fth23 5 yıl önce Şikayet Et
    aynen bunların hepsinin ortak ismi Türktüt ama aramıza fitne sokarak ayrıştırmışlar yıllardır
    Cevapla
  • AYH 5 yıl önce Şikayet Et
    aynen yazdigin 100% dogru.
    Cevapla
  • Demokrat 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah Azarbaycan halkından ve devletinden razi olsun. Kardeş ülke yine bizimle. Biz onlarla
    Cevapla
  • Kemal 5 yıl önce Şikayet Et
    Ede vurunnnn
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarrufun ilk adımı! Törene otobüsle gittiler
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası