Yolcunun almadığı valizden tilki kürkü çıktı

Çin'den Rusya aktarmalı İstanbul'a gelen ve bagajlarını almadan Atatürk Havalimanı'ndan ayrılan yolcunun unuttuğu valizden piyasa değeri 50 bin TL olan 40 tilki kürkü çıktı.

Yolcunun almadığı valizden tilki kürkü çıktı
Yolcunun almadığı valizden tilki kürkü çıktı
GİRİŞ 20.07.2018 12:05 GÜNCELLEME 20.07.2018 12:05
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Çin uyruklu F.T, Çin'den tarifeli uçakla Rusya'nın başkenti Moskova aktarmalı İstanbul'a geldi. Çinli yolcu pasaport kontrolünün ardından valizini almadan Atatürk Havalimanı'ndan ayrıldı. Bu sırada Gümrük Muhafaza Müdürlüğü ekipleri yolcunun alınmayan bagajları X-Ray cihazıyla kontrol ettiği sırada valizin içinde  ticareti yasak olan tilki kürkleri olduğunu tespit etti. Piyasa değeri 50 bin lira olan 40 tilki kürkü ekipler tarafından tutanakla teslim aldı. Daha sonra Atatürk Havalimanı'nda valizinin kaybolduğunu beyan eden Çinli yolcu F.T valizini teslim almak için özel yer hizmeti şirketine ait depoya geldi. Bu sırada şüpheliyi takip eden gümrük muhafaza ekipleri F.T'yi gözaltına alarak, hakkında işlem yaptı. Kürklere el konulurken, F.T'nin para cezasına çarptırıldığı öğrenildi.

YORUMLAR 3
  • kader 5 yıl önce Şikayet Et
    iyi para eder
    Cevapla
  • Orhan Aydın 5 yıl önce Şikayet Et
    o kadar para ediyor mu yahu burada tavuk bırakmadı namussuzlar
    Cevapla
  • antikapitalist 5 yıl önce Şikayet Et
    para cezasına çarptırın tabi. ya böyle kanun olmaz. böyle ceza hiç olmaz. Allahın kanunlarından gerisi yaşayan tüm varlıklara zulümdür.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: Kritik MKYK'nın perde arkası! Erdoğan 'Bu yapılacak' deyip net konuştu...
CHP'li Sarıyer Belediyesi'nde torpil: Başkan Yardımcısının eşi müdür oldu