CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bir basın mensubunun olağanüstü kurultay ile ilgili sorduğu soruya, "İnsanlar geçim derdinde. Birileri koltuk derdinde, olacak şey değil." şeklinde yanıt verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski bakanlardan Cahit Kayra'yı Kadıköy'deki evinde ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, ziyaretin ardından basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu, bir basın mensubunun "Olağanüstü kurultay isteyenler yeterli sayıya ulaşacak mı? İmza tartışması var. Neler söyleyeceksiniz?" sorusunu şöyle yanıtladı:

"BİRİLERİ KOLTUK DERDİNDE"

"Allah aşkına Türkiye'nin gündemi ne? Türkiye'nin gündemine bir bakmamız lazım. İnsanlar hapishanelerde tutuluyor. Yargı eliyle yargısız infazlar yapılıyor. Ekonomi perişan vaziyette. İnsanlar geçim derdinde. Birileri koltuk derdinde, olacak şey değil. Gündem farklı bir gündem. Tükiye'nin gündemine kilitlenmemiz lazım.

DEVLETE "KATİL" DİYEN KAFTANCIOĞLU DA YANINDA

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, demokrasi, hak, hürriyetlerden bahsederken yanında 15 Temmuz'a "saçmalık", AK Parti'ye oy verenlere "koyun" diyen, Ermeni soykırımını kabul eden paylaşımlarıyla büyük tepki çeken Kaftancıoğlu'nun da bulunması ayrı bir çelişki durumu oluşturdu.

Yorumlar 34 Yorum Var
  • Recep 23.07.2018 16:19
    En güzel cevabı kargalar vermiş
  • Adil 22.07.2018 11:40
    Ey chp'ye oy verenler inadınızdan vaz geçip kendinize bir iyilik yapın artık.
  • Misafir 22.07.2018 10:04
    CHP tam bir kara mizah milletimiz bunlara fırsat vermez inşallah
  • BOŞkişiBOŞsöz 22.07.2018 00:58
    HADi ORDAN BE. BOŞ KONUŞUYORSUN.
  • Gundogmuslu 22.07.2018 00:36
    Birisi hıristiyanlığıyla gurur duyuyor,diğeri alevi görünerek gizli ermeniliği ile gurur duyuyor.Yani ikiside hıristiyan.
Daha fazla yorum görüntüle