HAKKARİ'nin Kavaklı-Yoncalı bölgesi kırsalında 3 PKK’lı terörist, yapılan hava harekatıyla etkisiz hale getirildi.

Hakkari ve çevresindeki kırsal alanda başlatılan operasyonlar sürdürülürken, Kavaklı-Yoncalı bölgesinde 3 PKK’lı terörist İnsansız Hava Aracı (İHA) ile tespit edildi. Yer ve konumları belirlenen teröristlerden 3'ü  F-16 savaş uçaklarının yaptığı hava harekatıyla etkisiz hale getirildi.

Bölgedeki operasyonlar ise sürüyor.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • akıl 22.07.2018 09:23
    sihaları yaygınlaştıralım uçakların kalkmasına bile gerek yok, gördüğü yerde imha etsin...
  • Vatansever 22.07.2018 06:57
    Allah bunları bitirmeyi nasip etsin ülkemize inşallah.
  • Mustafa 22.07.2018 00:09
    Büyük bir gururla izledim.Gediktepe' de ,Hantepe' de baskınlarda şehid olan askerlerimizi İsrail' in Heron' larından izlediğimde ağlamıstım.O zamanki hain komutanlar çalışmayan silahlarla askerlerimizi nöbete genderiyorlarmış..Yatacak yerleri yok hainlerin.Şimdi ise İHA,SİHA,F-16,Atak teröre göz açtırmıyor..Yapanlardan ,yaptıranlardan Allah razı olsun.Terör bitecek.Büyük Türkiye REİS önderliğinde kuruldu.Ümmetin, mazlum İslam aleminin duası kabul oldu...Ah Arakan' ah!
  • Hıdır BUDUR 22.07.2018 00:03
    Cok güzelll çokkk güzellll "maçtaki hareketler" çok güzel deeee, kafamızı kaldırıp Tribün tepesindeki skorboarda baktığımızda; ABD " IRAK ve SURİYE kuzeyinde Kürt bölgelerini tamamlayıp" devlet olma aşamalarına getirdi..Yıllardır PKK liderlerinin yanyana oturduğu kongreleri niye bombalamadık diye düşünüyor ınsan. Ya da bataklıktaki "sivrisineklerle uğraşırken" bu bataklığa devamlı su taşıyan başta abd / emperyalizme karşı ne yapıyoruz???
  • maho 21.07.2018 23:51
    etkisiz değil buharlaştırıldı dense yeridir
Daha fazla yorum görüntüle