CHP'de isyan! Kılıçdaroğlu'na ateş püskürdü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "birileri koltuk derdinde" çıkışına tepki gösteren CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, "9 seçim kaybedip bugün değişim talep edenlere "koltuk sevdalıları" diye çıkış yapanları, 9 seçimin ardından halen oturdukları koltukta birkaç saniye düşünmeye davet ediyorum" dedi.

CHP'de isyan! Kılıçdaroğlu'na ateş püskürdü
CHP'de isyan! Kılıçdaroğlu'na ateş püskürdü
GİRİŞ 22.07.2018 11:31 GÜNCELLEME 22.07.2018 14:27
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, olağanüstü kurultay süreciyle ilgili yaptığı "İnsanlar geçim derdinde. Birileri koltuk derdinde, olacak şey değil" açıklamasına CHP'li muhaliflerden tepki geldi.

SOSYAL MEDYADAN İSYAN ETTİ: DEĞİŞİM İSTİYORUZ

 

 

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden verdiği yanıtta, "Korku dağları sarmış… Hak hukuk adalet diyeceksin… Tüzüğün verdiği imkanı kullanarak kurultay iradesini ortaya koyan delegeye baskı yapıp, hatta tehdit edeceksin… İşte tam da bu nedenlerle değişim diyoruz" ifadelerini kullandı.

​Tanju, "9 seçim kaybedip bugün değişim talep edenlere "koltuk sevdalıları" diye çıkış yapanları, 9 seçimin ardından halen oturdukları koltukta birkaç saniye düşünmeye davet ediyorum" dedi.

YORUMLAR 18
  • antikemalist 5 yıl önce Şikayet Et
    chp neye karşı çıkıyorsa sıkı sıkıya bağlıdırlar karşı çıktıklarına ve nemalanırlar. Neyi övüyorlarsa bilin ki sömürüyorlardır. çıkarı için sömürmeyeceği maddi ve manevi değeri yoktur. yeter ki yeri ve zamanı gelsin. iliklerini de yerler.
    Cevapla
  • sahin 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam haklı beyler ,dağılın..
    Cevapla
  • Cumhur 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet doğru söylüyor ama maalasef kendileride 9 kere yenilmiş partinin milletvekilleri demekki bunlarda koltuk sevdalısı.
    Cevapla
  • aaa 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Kemalistler Demek ki Diktatör kimmiş ?
    Cevapla
  • şahin44 5 yıl önce Şikayet Et
    Reisin şamar oğlanı 9 kez nakavt oldu K.K. CHP nin başından ölene kadar ayrılmamalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi