Deşifre oldular! Bir rezalet daha ortaya çıktı

Mescid-i Aksa'ya baskın düzenleyen Yehuda Glick’in Türk Dostu deşifre oldu.

Deşifre oldular! Bir rezalet daha ortaya çıktı
Deşifre oldular! Bir rezalet daha ortaya çıktı
GİRİŞ 22.07.2018 16:37 GÜNCELLEME 22.07.2018 16:38
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Terör devleti İsrail polisi eşliğindeki 700'den fazla fanatik Yahudi, işgal altındaki Doğu Kudüs'ün "Eski Şehir" bölgesinde yer alan Mescid-i Aksa'ya baskın düzenledi. Baskının hemen ardından Twitter hesabından paylaşımlarda bulunan Uluslararası Medya Enformasyon Derneği (UMED) Başkanı Aslan Değirmenci, Mescid-i Aksa’ya baskını düzenleyenlerin organizatörünün Binyamin Netanyahu'nun liderliğini yaptığı Likud Partisi'nden milletvekili Yehuda Glick olduğunu açıkladı.

 

 

Yehuda Glick ile tutuklanan Adnan Oktar’ın birlikte fotoğrafını da yayımlayan Değirmenci, "Bugün Mescid-i Aksa’ya yapılan baskının organizatörleri arasında da bulunan Siyonist Yehuda Glick’in Türkiye’deki dostu ise Adnan Oktar" diye yazdı. 

İşte Değirmenci tarafından yapılan o paylaşımlar: 

1- Mescid-i Aksa’ya baskınlar sürüyor. Organizatör terör devleti İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun liderliğini yaptığı Likud Partisi'nden milletvekili Yehuda Glick. 

2- Mescid-i Aksa alanında Tapınak çalışmaları hareketinin sorumlularından olan Yehuda Glick, Siyonist İsrail Radikal Sağ Koalisyonu (Likud)’nun üyeliğini de yürütüyor.

3- Siyonist terörün bir numaralı destekçileri arasındaki Glick, Müslümanların Mescid-i Aksa’dan temizlenmesi doğrultusunda propaganda çalışmalarında bulunuyor.

4- Yehuda Glick, yaptığı açıklamalarda Mescid-i Aksa bekçilerinin ve İslami Vakıflar Dairesi görevlilerinin Mescid-i Aksa'dan kovulmalarını istiyor.

5- Glick’in de bulunduğu Siyonist grup El-Halil şehrinde bulunan Hz. İbrahim Camisi'ni basıp geç saatlere kadar telmudi ayinler yapmış ve Müslümanlar aleyhinde sloganlar atmıştı. Haham Yehuda Glick’in camide mum yaktığı baskında "Müslümanlar Ölmeli" şeklinde sloganlar atılmıştı.

6- Bugün Mescid-i Aksa’ya yapılan baskının organizatörleri arasında da bulunan Siyonist Yehuda Glick’in Türkiye’deki dostu ise Adnan Oktar.

YORUMLAR 30
  • kemal 5 yıl önce Şikayet Et
    daha neler göreceksiniz
    Cevapla
  • SARIZLILAR 5 yıl önce Şikayet Et
    ya rabbi israele karşı bizi üstün kıl bize zaferler nasibet bizi intikamına memur kıl amin...
    Cevapla
  • Devlet 5 yıl önce Şikayet Et
    Pekala bu devlet bugüne kadar nerde idi?
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Adnan oktarin kendisi de yahudi bunu herkesten saklamaya çalışıyor.
    Cevapla
  • Adil 5 yıl önce Şikayet Et
    Sure 3 (Âl-i İmrân), Ayet 113: Onların hepsi bir değildir. Kitap Ehli’nden bir topluluk vardır ki, gece vaktinde ayakta durup Allah’ın ayetlerini okuyarak secdeye kapanırlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
WSJ: ABD, İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri desteğe hazırlanıyor
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi