Korkunç cinayet! Önce burnunu kesti daha sonra...

BALIKESİR’in merkez Karesi ilçesinde kahvede borç- alacak nedeniyle çıkan kavgada, Ahmet G. (54) tarafından önce burnundan daha sonra boğaz ve göğsünden bıçaklanan Tayfun Doğanlaroğlu (41), yaşamını yitirdi.

Korkunç cinayet! Önce burnunu kesti daha sonra...
Korkunç cinayet! Önce burnunu kesti daha sonra...
GİRİŞ 23.07.2018 13:57 GÜNCELLEME 23.07.2018 14:11
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Merkez Karesi ilçesi Yıldırım Mahallesi’ndeki kahvede dün akşam saat 22.30 sıralarında Ahmet G. ve Tayfun Doğanlaroğlu arasında borç- alacak nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ahmet G. yanındaki bıçakla Doğanlaroğlu’nun burnunu kesti, ardından boğazından ve göğsünden bıçakladı. Tayfun Doğanlaroğlu, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Masası ekipleri, şüpheli Ahmet G.’yi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR 6
  • MURAT YILDIZ 5 yıl önce Şikayet Et
    bakar mağdurun beyanına bakar belgeye bakar bi karar verir. bunun neticesinde cinayet olursa hergün değil belki yılda bir olur belkide hiç olmaz. alsana fikir
    Cevapla
  • mazlum 5 yıl önce Şikayet Et
    bunlar artarak devam edecek,mahkemeler yıllarca sürüyor.iş sana kalıyor,nasıl ki hastalanınca tedavi zordur,koruyucu hekimlik hastalanmadan korumak için önemlidir,adam öldürdükten sonra tutuklamak marifettir,ama asılı o olay olmadan önlemektir.
    Cevapla
  • HarunG 5 yıl önce Şikayet Et
    Tabi , olmeden once tedbir almak lazim. Herkesin basina bir polis dikmek lazim mesela. Oyle konusurken nekadarda kolay oluyor degilmi?
    Cevapla
  • eleştirici 5 yıl önce Şikayet Et
    sosyal çalışmacı çoook basit kısas katil katledilir bak o zaman herkes nasıl akrdeş oluyor kim kimin tavuğuna hişşt diyor 40 yaşına geldim idam gelcekmiş bu ülkede idam filan gelemz melket texasa döndü kimse umursamıor çok çabuk unutuyoruz
    Cevapla
  • sosyal çalışmacı 5 yıl önce Şikayet Et
    mazlum güzel söylemiş ama nasıl olcak peki ? adamı öldürmeden önce bu cinayet nasıl önlenebilirdi mesela bi fikir verebilir misin ?
    Cevapla
  • ismio 5 yıl önce Şikayet Et
    ağzına sağlık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!