193 bin TL'lik tuvalet 2 gün dayandı

Dünya Tuvalet Birliği (WTA) tarafından Yalova’da yaptırılan 193 bin TL’lik tuvalet ancak 2 gün dayanabildi. Kimliği belirsiz kişiler tuvaletin kapı kolunu çalıp, bazı yerleri tahrip etti.

GİRİŞ 23.07.2018 14:25 GÜNCELLEME 23.07.2018 15:10
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Güney Kore İstanbul Başkonsolu Keewon Hong, WTA Genel Sekreteri Young Checl Kim ve Güney Koreli temsilcilerinin katıldığı törenle Yalova’da açılışı yapılan 193 bin TL’lik tuvalet, vandallar tarafından tahrip edildi. Ülkedeki en pahalı umumî helâ olarak tarihe geçen tuvalete saldıran şahıslar, önce tuvaletin çevresindeki güvenlik kameralarının kablolarını kesti. Ardından kapı kollarını söken kimliği meçhul kişiler, bununla da kalmayarak kapıları tahrip etti. 

Bunun kasten yapıldığının dile getiren Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, “Ne yapsak boş. Biz güzelleştirmeye çalıştıkça birileri gelip mutlaka çomak sokuyor. Bu olaylar birileri tarafından yapılıyor. Bizler her zaman yapıcı olan eleştiriye açık olduğumuzu belirtiyoruz. Ama görüyoruz ki bazılarının maksadı üzüm yemek değil. Kardeş şehrimiz Suwon’un talebiyle WTA tarafından ilimizde hibe olarak yapılan bir hediyeye her ne olursa zarar vermek kardeş şehrimize yapılmış büyük bir ayıptır” dedi.

 

 

 

YORUMLAR 57
  • Elazıglı Gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    İşin açıkcası etmişler 193 bin liralık tuveletin içine..
    Cevapla
  • Adanalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Tuvaletin de mi birliği varmış?
    Cevapla
  • TurOf 5 yıl önce Şikayet Et
    Harbi ya oda varmış
    Cevapla
  • ihsan 5 yıl önce Şikayet Et
    chp tuvaleti bile idare edemedi gördünüzya
    Cevapla
  • HALK 5 yıl önce Şikayet Et
    kamera bırakın bulursunuz
    Cevapla
  • ULU BEY 5 yıl önce Şikayet Et
    Kendileri yapmıştır maksat gündeme gelsin iktidar partisi yaptırmıştır oyunu oynuyorlar. Bırakın kafalarına göre takılsınlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı