Başkent'te uygulanıyor! Bulana büyük altın

Başkent Ankara'nın turizm cenneti Çamlıdere’de taş duvarlara sprey boya ile yazı yazanlardan bıkan belediye yazıyı yazan kişileri ihbar edenlere büyük altın vereceğini açıkladı.

Başkent'te uygulanıyor! Bulana büyük altın
Başkent'te uygulanıyor! Bulana büyük altın
GİRİŞ 25.07.2018 11:24 GÜNCELLEME 25.07.2018 11:24
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Başkent Ankara'nın doğal güzellikleriyle ön plana çıkan Çamlıdere'de İlçe Belediye Başkanı Hazım Caner Can geçtiğimiz yıl ilçesine doğalgaz ve yüksekokul getirebilmek için nüfus çağrısı yaparak ikametini getirene altın hediye etmişti. Sabah'ın haberine göre; Çamlıdere Belediye Başkanı Hazım Caner Can ilçenin duvarlarına sprey boya ile yazı yazanların kendilerine ihbar edilmesini istedi. Başkan Can duvarları boyayan kişileri kendilerine ihbar edenlere büyük altın vereceğini açıkladı.

ŞÜPHE DUYUYORUZ

 

 

Çamlıdere Belediyesi'nin Facebook hesabından, "Bunu yapan Çamlıdereli olamaz" başlığı ile verilen yazıda, "Çamlıderemize ve insanlığa yakışmayan bu çirkin çevre kirliliğini siz değerli ilçe halkımızla paylaşma ihtiyacı duyduk.
İlçemiz sağlık ocağı altında bulunan taş duvar kısmına şuursuzca ilçemizin görünümü bozacak ve göz kirliliğine neden olacak şekilde yazı yazan kişi veya kişilerin Çamlıdereli olmasından şüphe duyuyoruz, şayet ilçemizde çevremize bu şekilde zarar veren kişileri de istemiyoruz. Bu kişi veya kişileri gören veya bilen varsa belediyemize bildirdikleri takdirde kendileri bir büyük altın ile ödüllendirileceklerdir" ifadelerine yer verildi.

TURİZM CENNETİ

Şeyh Ali Semerkandi hazretlerinin türbesinin de bulunduğu Çamlıdere ilçesi fosil ormanları, doğal kaynakları ile başkent turizminin gözde ilçelerinden. Nüfusu yaklaşık 8 bin olan ilçeye özellikle hafta sonları binlerce kişi ziyaret ediyor. Çamlıdere'ye görsel olarak çevre kirliliği veren bu tür yazıların önüne geçmek isteyen belediyenin uygulaması herkes tarafından da takdirle karşılandı.

YORUMLAR 5
  • Gariban 5 yıl önce Şikayet Et
    Yazının cezası 250 TL, Mükafatı 1.320 TL. Millet kendisi ihbar etse şimdi kim haklı :)
    Cevapla
  • Erkan 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın başkan, Çamlıdere dediğin yer ne kadar biyer? Yatsı namazından sonra bi zahmet uyuma, birkaç sokak dolaş kendin bulursun yazanları. Ben kaç tanesini gördüm yazarken. Birde akşam olduktan sonra okul bahçelerinde toplaşan gençlerdir yazanlar... Daha ne akıl vereyim...
    Cevapla
  • Volkan 5 yıl önce Şikayet Et
    bunun da açık kapısını bulur bizim millet. altını bölüşürler ha :))
    Cevapla
  • Gökben 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunuda kazanca çevirirler birisi boyar birisi ihbar eder
    Cevapla
  • Yusuf Halil 5 yıl önce Şikayet Et
    belediye finansmanı nerden bulacak? tabi ki duvarı boyayandan... :)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi